Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

2-retters menu ved Assens

Få en 2-retters menu efter kokkens valg med en tilhørende snack/appetizer før middagen hos Tee Time v/Barløseborg lidt nord for Assens

Frokost som i gamle dage

Denne deal dufter lidt af gode gamle dage, hvor man kørte på landet og spiste frokost.

 

For Tee Time v/Barløseborg ligger på landet med højt til himlen og masser af grønt omkring. Med andre ord er denne deal den perfekte undskyldning for en udflugt.

 

Her får du skønne omgivelser og god mad til under halv pris!

 

Du får:

  • Snacks/appetizer
  • 2-retters menu efter kokkens valg

 

Nyd omgivelserne 

Det er oplagt at nyde de smukke omgivelser før eller efter maden. Tee Time v/ Barløseborg ligger ved Barløseborg Golfklub. Banerne og deres omgivelser tilbyder både åbne vidder og træer, men der er meget mere at komme efter.

 

Søger I ned til Lillebæltskysten syd for Assens, så kan I opleve den op til 30 meter høje Sønderby Klint. I kan også opleve Torø, der byder på uberørt natur og kun kan opleves til fods, eller I kan besøge jordbassinerne, der er et unikt område, hvor den overskydende jord fra Assens Sukkerfabrik blev smidt hen. I dag byder området på en helt unik fauna. Alle 3 steder kan sagtens nås på én køretur.

 

Vil I nyde en gåtur, der ikke er ved kysten, kan I også tage turen til det nærliggende Krengerup Gods, hvor de omkringliggende skove byder på et væld af stier.

 

I kan også sætte kursen mod Vissenbjerg, hvor I kan gå en tur i bakkerne eller søge hen til Afgrunden, der er et unikt istidslandskab, som fører jer fra 120 meter over havets overflade og ned. 

 

Også Fyns højeste punkt Frøbjerg Bavnehøj ligger forholdsvist tæt på Tee Time v/ Barløseborg.

2-retters menu ved Assens

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail