Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejse til Costa de Almería

Rejs mod sol, sommer og feriestemning ved Costa de Almería i Sydspanien - inkl. fly fra Billund og 7 overnatninger på hotel med morgenmad alle dage

Et solsikkert ferievalg

I det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet – ligger Costa de Almería. Her kan I nyde solens stråler ved områdets langstrakte strande, samtidig med at I bor tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. 

 

I skal bo på Playa Linda Hotel, der ligger en halv times kørsel fra hovedbyen Almería, som indbyder til en pause fra solen med både shopping og skøn andalusisk atmosfære. Byens gamle bydel er absolut et besøg værd – gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en forblindende udsigt over byen. 

 

Når I bor på Playa Linda, nyder I ikke bare godt af hotellets egne faciliteter. I får også adgang til søsterhotellet, hvor der bl.a. er lagt op til masser af sjov i den enorme pool med vandrutsjebaner. Der er altså nok at glæde sig til

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Costa de Almeria t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Playa Linda (kat 3+)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund lufthavn (ved bestilling mindst 60 dage før afrejse)

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Afrejsedato Normalpris DEALpris
Den 7. august 2021 6.999 kr. 4.299 kr.
Den 14. august 2021 6.999 kr. 4.299 kr.
Den 21. august 2021 6.999 kr. 3.999 kr.
Den 28. august 2021 6.799 kr. 3.999 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Tilkøb (købes direkte hos Deal.dk):

 • Opredning barn 1 (max 11,99 år) - DEALpris 1.999 kr.
 • Opredning barn 2 (max 11,99 år) - DEALpris 3.299 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 2 børn pr. værelse.

 

Pssst... Der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Læs mere længere nede.

 

Playa Linda Hotel 

Ligesom søsterhotellet Playa Sol er Playa Linda et spændende valg. Hotellet har en god beliggenhed lige ved shopping- og restaurantgaden Avenida Playa Serena, der tilbyder alle former for madkulturer lige fra italiensk, argentinsk og kinesisk til - selvfølgelig - spansk. Værelserne er indbydende, og deres store buffetrestaurant rummer et skattekammer af smagsoplevelser, mens hotellets pub indbyder til mange hyggelige aftentimer.

 

Blot 50 meter fra hotellet ligger stranden Playa Serena. Stranden er ca. 6 km lang og er utroligt bred, så der er god plads til alle. Strandpromenaden, der er hele 15 km lang, følger stranden og indbyder til gode gåture i måneskin eller ved solopgang.

 

Hotellet har sin egen lille, rolige pool, som I kan slappe af ved – eller I kan bruge poolen og vandrutsjebanerne på søsterhotellet Playa Sol, som der også er direkte adgang til. Her kan I også bolte jer i den enorme pool, spille minigolf eller petanque eller være med, når animationsholdet spiller op til dans, laver quizzer eller nogle af de mange forskellige aktiviteter, der afholdes. I kan også benytte jer af Playa Sols hyggelige spa, hvor I kan få mange forskellige behandlinger af professionelle.

 

Sådan skal I bo

Dobbeltværelset er rummeligt med store senge, balkon, tv, ventilationsvifte i loftet, minibar (mod betaling) og hårtørrer. Værelset har et fint badeværelse.

 

Godt at vide

Jeres ophold på Playa Linda er uden pension, men I kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive, som nydes i hotellets egen hyggelige restaurant. Se priser under praktiske informationer.

 

Wi-fi findes ikke på 4., 5., 6. og 7. sal. I receptionen kan I få en halv time gratis pr. dag.

 

Praktiske informationer

Mulighed for tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 299 kr.
 • Transport til og fra hotel - 190 kr.
 • Mad om bord på fly - 190 kr.
 • Bagage (18 kg) t/r - 220 kr.
 • Halvpension voksen - 560 kr.
 • Halvpension barn - 280 kr.
 • All Inclusive voksen - 1.890 kr.
 • All Inclusive barn - 945 kr.

 

Flyinformationer:

 • Afgang fra Billund kl. 15.00
 • Ankomst Costa de Almeria kl. 18.25
 • Afgang fra Costa de Almeria kl. 19.25
 • Ankomst Billund kl. 22.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Reservation: 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 150 kr. pr. person (normalt 500 kr. person). Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på Bravo Tours officielle katalogpriser samt eventuelle ekstra ydelser. Der er et begrænset antal pladser til rådighed pr. afgang, og der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bravo Tours er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Bravo Tours.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Bravo Tours rejseledere på stedet med det samme samt skriftlig henvendelse til Bravo Tours. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God rejse! 

Rejse til Costa de Almería

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail