Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

NYHED: Il Teatro i Vejle

Så er der italiensk for kendere, når Il Teatro i Vejle byder indenfor til en autentisk 4-retters menu med smagfulde italienske fristelser ♥

Restaurantnyhed på Deal.dk

Kan du lide italiensk mad, så er der gode nyheder! I denne deal byder vi indenfor på Il Teatro i Vejle, hvor du kan glæde dig til at gå til bords til en 4-retters menu, der byder på noget af det bedste fra det italienske køkken.

 

Du får:

 • 4-retters menu inkl. champagne som velkomstdrink

 

Menuen består af:

 • Bruschetta
  Den klassiske italienske forret. Du får tre ovnristede stykker bruschetta, der serveres med hver deres topping: Tomatsovs med gratineret ost, artiskokpuré, og tomater og løg marineret i olivenolie og hvidløg. Serveres med Il Teatros sæsonsalat og restaurantens hjemmelavede dressing
 • Tortellini alla panna
  Lækre, fyldte pastaer serveret med en gorgonzola/fløde-sauce
 • Filetto Il Teatro
  Mør oksemørbrad serveret med Il Teatros hjemmelavede gorgonzolasauce, kartofler, polenta og grøntsager
 • Tiramisu
  Den italienske dessert over dem alle. Cremet, kaffelækker og lige som den skal være

 

PS: Ønsker du vin til maden, så kan du roligt glæde dig. Il Teatros vinrum er et kapitel for sig selv, der skal opleves - og vi kan garanterer, at de kan finde en vin, der falder i smag.

 

Kendt og elsket ♥

Il Teatro er passende navngivet, da restauranten ligger lige ved Vejle Musikteater. Restauranten er familieejet og værner om alle de dyder og traditioner, der er forbundet med det italienske køkken. Råvarerne importeres hjem fra Italien, og du kan være sikker på, at få en autentisk madoplevelse når du gæster Il Teatro.

 

Har du været på Il Teatro før, så ved du hvorfor stedet er kendt og elsket. Har du ikke været på Il Teatro før, så er denne deal alle tiders mulighed for at opleve det italienske køkken, når det er bedst.

Il Teatro i Vejle

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail