Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sig farvel til algerne

Få taget og fliserne frigjort for alger efter et besøg af Trekantens Handyman, der kører ud på hele Fyn

Få det fikset!

Er toppen af huset begyndt at falme, eller trænger fliserne til en overhaling? Så er det måske nu, du skal overveje, om det ikke er ved at være tid til at få en algebehandling.

 

Med denne deal kommer Trekantens Handyman forbi og udfører en algebehandling af dit tag eller af både tag og fliser. En behandling, der både pynter og forlænger livet på tag og fliser.

 

Vælg mellem:

  • Algebehandling af tag på op til 300 m2
    Normalpris 2600 kr. DEALpris 795 kr.

 

  • Algebehandling af tag + algebehandling af fliser, begge op til 300 m2
    Normalpris 3000 kr. DEALpris 1095 kr.

 

Bemærk: Værdibeviset gælder for tage på op til 300 m2 og med en højde på max 8 meter samt til fliser op til 300 m2. Der må max være 3 meter til tagrende. Der skal være vand tilgængeligt udvendigt på huset.

 

Undgå frostsprængninger

Algebehandlingen pynter ikke bare, men forlænger også livet på dit tag og fliser. Alger giver små revner i overfladen, der på sigt kan føre til frostsprænginger. Efter endt behandling vil algerne forsvinde i løbet af 6-12 måneder.

 

Få modregnet din deal

Trekantens Handyman tilbyder gratis opmåling og tilbudsgivning på maling af taget samt på rensning af fliser. Hvis du vælger at benytte dig af tilbuddet, modregner Trekantens Handyman det beløb, du har betalt for din deal - det er da et godt tilbud!

 

Vil du af med din flisepest?
Få refunderet beløbet for algebehandling af fliser (400 kr.), hvis du samtidig bestiller rensning af fliser til 35 kr. pr. m2 inkl. moms plus kørsel. 

 

Se gerne billeder og videoer på Trekantens Handymans Facebook-side

 

Det praktiske

Trekantens Handyman bruger det godkendte algemiddel, AlgeFri N Proff, der er meget effektivt og nedbrydes hurtigt, så skader på planter forhindres. Når Trekantens Handyman algebehandler dit tag, er der således ingen afstandskrav til vand, søer, vandløb eller lignende.

 

En algebehandling kan kun udføres, når temperaturen er over 10 grader, og det er derfor ikke muligt at bestille en bestemt tid og dato til behandlingen.

 

Trekantens Handyman giver dig besked, når behandlingen er udført. Efter behandlingen vil algerne forsvinde helt inden for de følgende 6-12 måneder.

 

Bemærk: Der skal være adgang til udendørs vandhane, og tagrender skal enten være på offentlig kloak eller frakoblede.

Algebehandling på Fyn

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail