Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Få Læsøs bedste udsigt

Glæd jer til et ophold på Carlsens Hotel i Vesterø Havn på Læsø. Her venter der jer 2 overnatninger, lækre middage og morgenbuffet begge dage

"Øens bedste udsigt"

Sådan præsenterer Carlsens Hotel på Læsø sig selv. Det kan I godt tage for gode varer - for med en beliggenhed på havnen i Vesterø Havn, tæt på færgeanløbet, tæt på Kattegat og tæt på havnemiljøet, kunne hotellet faktisk ikke ligge bedre placeret.

 

Hotellet har sin egen rustikke charme med et strejf af gamle dage. Her får I skæve døre og skrå gulve, en gammel krostue, som ikke har ændret udseende de sidste 50 år og badeværelse på gangen. 

 

Opholdet inkluderer for 2 personer

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse (bad og toilet på gangen)
  • Berømt stjerneskud på ankomstdagen
  • Carlsens klassiske Wienerschnitzel med tilbehør på 2. dagen
  • Morgenbuffet begge dage

Normalpris 2570 kr. DEALpris 1895 kr. 

 

Carlsens Hotel og Læsø

Vil I have et ophold i hyggelige omgivelser til en billig penge, så er Carlsens Hotel et godt valg.

 

Hvis I ankommer i de varme måneder, så kan I glæde jer til at nyde livet på hotellets terasse med udsigt til livet på havnen. 

 

 

I bliver indlogeret på et af hotellets 8 simple og lyse værelser. Her kan I slappe af efter nogle oplevelsesrige dage på Kattegatsøen.

 

Læsø har meget at byde på. Mest kendt er nok saltsyderiet, hvor der bliver lavet gourmetsalt i verdensklasse. Men Læsø er mere end det. Glæd jer til at opleve øens mangfoldige natur, der byder på fantastiske strande, skov og krat, og ikke mindst små ørkener, der viser sig ved de nordvendte kyster og ved indlandsklitterne.

 

Og så er der naturligvis Vesterø Havn, der med sine knap 400 indbyggere ikke just kan betegnes som en storby. Men hvad byen ikke har i størrelse, det har den i stemning. Glæd jer til roen i den lille by og til en tur langs havnen, der både byder på lystbådehavn og fiskerihavn.

 

Dette ophold er til livsnyderne, der ikke har travlt. For på Læsø kommer tempoet automatisk ned, ligesom pulsen falder og smilet kommer frem.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage frem til den 31. december 2021, dog ikke den 23. og 24. december.

 

Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Carlsens Hotel på post@carlsens-hotel.dk eller post@havnebakken.dk - eller på tlf. 98 49 90 13. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Carlsens Hotel.

  • Sæsontillæg den 25. juni - 10. august 2021: 250 kr. pr. person pr. ophold

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Carlsens Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Dejligt ophold på Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail