Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hyldestkoncert til 70’erne

Glæd dig til "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" på Kulturhuset Harmonien i Haderslev i 2022. Nyd for eksempel de ikoniske numre fra Bee Gees, ABBA og Queen

Sæt kryds i kalenderen!

Foråret 2022 står i 70’ernes tegn. Her kaster MusicalDanmark sig ud i en musikalsk tour de force med showet "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne".

  

Showet vil indeholde indslag fra både Bee Gees og ABBA samt ikoniske rocknumre som Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og selvfølgelig Elton John. Og mon der ikke også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind?

 

Hvis du synes, det lyder spændende, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen torsdag den 31. marts 2022.

 

Du får:

  • 1 billet til "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" på Kulturhuset Harmonien i Haderslev torsdag den 31. marts 2022 kl. 19.30

 

En brændende hyldest

Som titlen antyder bliver det en rødglødende hyldest til alle de fedeste numre fra 1970'erne. En hyldest til dengang folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper, alt imens alle skulle lære at danse disco. Til dengang der jævnligt blev sendt mennesker til månen, hvor vi havde oliekrise og bilfrie søndage, og hvor USA var involveret i en krig i Vietnam.

 

På scenen kan du se frem til et sprudlende gensyn med sangere og musikere fra MusicalDanmarks tidligere succeser på Kulturhuset Harmonien: Time Of My Life og Let It Rock. Sammen vil de medvirkende sætte ild til alle de klassiske 70’er hits, så du kan få en forrygende disco-rock aften på Kulturhuset Harmonien.

 

Det praktiske

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på forestillingsdagen fra kl. 18.30 - 19.20. Ombytningen foregår på Kulturhuset Harmonien. Sørg derfor for at komme i god tid og have dine værdibeviser printet ud eller synlige på din mobil. 

 

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Bemærk, at hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du i stedet til Ticketmaster.dk, hvor der er ledsagerordning. Værdibeviset gælder ikke til kørestolspladser.

 

Hvis Covid-19-retningslinjer får indflydelse på tidspunktet for arrangementet, vil du blive kontaktet direkte af MusicalDanmark. Du behøver derfor ikke selv tage kontakt.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Kulturhuset Harmonien. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

 

God fornøjelse!

Billet: "CANDLE IN THE WIND" i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail