Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Burgerglæde i Viborg

Glæd dig til at sætte tænderne i en fristende briocheburger med pommes frites fra Sunset Boulevard i Sct. Mathias Centret i Viborg

Så er der burger!

Når burgersulten melder sig, er der ikke andet for end at give efter og lade sig overvælde af de saftige smagsbomber.

 

Med denne deal har du chancen for at smage en af de fristende briocheburgere, når Sunset Boulevard i Sct. Mathias Centret i Viborg byder på en valgfri briocheburger med sprøde fritter til en skarp DEALpris! 

 

En briocheburger er alt det, en burger skal være: Lækker, saftig – og lidt til.

 

Du får:

  • 1 stk. valgfri briocheburger
  • 1 stk. pommes frites 

 

Vælg mellem disse 2 burgere:

  • Brioche Bacon Burn
  • Brioche Double Cheese

 

Du bestemmer selv

Du bestemmer selv, hvilken briocheburger du vil forkæle dine smagsløg med. Her kommer en forsmag på, hvad du kan se frem til:

 

Brioche Bacon Burn
Indeholder en saftig bøf, 2 stykker peberbacon, rødløg, salat og chipotlemayo. Bacon Burn er til dig, som godt kan lide knasende velsmag med et lille kick til smagsløgene.

 

Brioche Double Cheese
Indeholder en saftig bøf, hele 2 skiver ost, salat, rødløg, pickles, tomatrelish, mayonnaise og sennep. Double Cheese er til dig, der godt kan lide din burger helt klassisk og med riiiigeligt ost.

 

Til hele familien

Værdibeviset gælder for 1 person, men hvis du ønsker at dele burger-herligheden med hele familien, er du naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så I alle kan få glæde af den saftige burger og de sprøde sprøde pommes frites.

 

Herlighederne kan både nydes til frokost og aften, ligesom du selv vælger, om du vil tage dem med hjem i vante rammer eller spise i restauranten.

 

Velbekomme!

Briocheburger i Viborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail