Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Så er der Pay & Play

Er du en rutineret golfspiller, eller ønsker du at afprøve dine evner? Så er det her den perfekte deal for dig - og du kan endda nyde en god frokost oven i

En god golf-dag

Elsker du allerede golfspillet og har styr på dit sving? Eller er du nybegynder og bare gerne vil afprøve om golf er noget for dig? 

 

Hjarbæk Fjord Golfcenter har en supergod deal til dig uanset hvilket niveau, du er på, og uanset om du har dit eget udstyr eller ej. Og ikke nok med, så kan du også supplere golfdagen med en lækker frokost. 

 

Vælg mellem:

 • Greenfee 9-hullers Pay & Play golf
 • Udstyrsleje
 • Frokost (vælg mellem stjerneskud, pariserbøf og golfburger)
  Normalpris 375 kr. DEALpris 225 kr. 


ELLER

 • Greenfee 9-hullers Pay & Play golf
 • Udstyrsleje
  Normalpris 275 kr. DEALpris 145 kr. 


ELLER

 • Greenfee 9-huller Pay & Play golf
  (Medbring eget udstyr)
  Normalpris 200 kr. DEALpris 100 kr. 

 

Bemærk venligst:

Der skal købes mindst 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Om Hjarbæk Fjord Golfcenter

Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals i Midtjylland er et naturskønt golfcenter med skønne faciliteter, der giver alle gode golfoplevelser.

 

Du får altså en fantastisk mulighed for at spille golf med venner eller familie - og samtidig nyde noget af den flotteste og mest indbydende natur i Midtjylland. Du får en fantastisk udsigt og naturskabte udfordringer, der gør det sjovere at spille golf.

 

Sætter du pris på et golfcenter, hvor der er masser af liv og klubånd, er Hjarbæk Fjord Golfcenter det helt rette sted for dig. Hvis du vælger at nyde din frokost hos golfcenteret, bliver du forkælet i den lækre Restaurant Hjarbæk Fjord. Læs mere her og se alt det andet Hjarbæk Fjord Golfcenter tilbyder.

 

Et unikt golfcenter

Hver dag plejer og inspicerer golfcenterets kompetente greenkeepere banerne og hullerne, der er yderst velholdte. Golfcenteret byder på smukke greens, som har ry for at være hurtige og usædvanligt jævne.

 

Flere greens ligger helt ned til fjorden. Foruden fjorden bliver du udfordret af fem søer og 72 sandbunker placeret strategiske steder i det grønne miljø.

 

Så hvis svinget ikke sidder lige, hvor det skal på dagen, anbefales det at huske ekstra bolde.​

 

 

God fornøjelse!

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail