Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Afslapning ved fjorden

Velkommen til Hjarbæk Fjord Golfcenter, hvor der i naturskønne omgivelser venter et ophold for 2 med 1 overnatning, 3-retters middag og morgenbuffet

Romantisk ophold ved Hjarbæk Fjord

Vil I opleve noget af Danmarks smukkeste natur? Så læg vejen forbi Hjarbæk Fjord Golfcenter, hvor gastronomiske oplevelser af høj kvalitet kombineres med masser af frisk luft i det parklignende anlæg.

 

I kommer til at bo i en stor lejlighed til 2, 4, eller 6 personer, hvorfra I kan nyde beliggenheden, hvor dyrelivet kommer helt tæt på, og hvor der kun er få minutters gang til restauranten.

 

Hjarbæk Fjord Golfcenter er beliggende lige ud til Hjarbæk Fjord, der ligger i bunden af Limfjorden. Her får I rig mulighed for at trække frisk luft i lungerne, få god mad i maven og få naturen i øjenhøjde.

  

Opholdet for 2 inkluderer:

  • 1 overnatning i ferielejlighed
  • 3-retters middag - serveres kl. 18.00-20.30
  • Morgenbuffet - serveres fra 07.00-10.00

 

Hvis 1 overnatning ikke er nok, kan I blot købe det antal værdibeviser, der svarer til det ønskede antal overnatninger. Værdibeviserne kan benyttes i forlængelse af hinanden. 

 

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Alle Hjarbæk Fjord Golfcenters ferieboliger har stue, bad, køkken, wi-fi og tv. Så der er god plads og optimale omgivelser til at slappe af i. 

 

Ferieboligerne ligger et minuts gang fra golfklubbens hovedbygning, hvor I skal indtage den inkluderede 3-retters menu og morgenbuffet, der bliver lavet til jer af stedets fremragende køkken.

 

Der er heller ikke mere end et minuts gang til fjorden, og dele af vandkanten ved golfklubben er smukt indhyllet af træer, så det for alvor er muligt at nyde naturen.

 

Smukke omgivelser

Der er nok at se i området omkring Hjarbæk Fjord. Sæt jer eksempelvis i bilen og kør de små 50 kilometer rundt om fjorden og nyd synet af vandet og egnens natur.

 

Det er også en oplagt mulighed at besøge domkirkebyen Viborg, der ligger lidt mod syd, eller Hobro mod øst, der begge byder på gode shoppingmuligheder.

 

Eller, hvis vejret viser sig fra sin milde side, så kør nordpå og tag færgen over til Fur, der byder på helt unikke naturoplevelser.

 

Hvis I ønsker at spille golf, så glæd jer over, at det er muligt at tilkøbe green fee til den smukke bane - se priser nedenfor.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle ugens dage fra den 8. maj til den 30. september 2021. Check in kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Hjarbæk Fjord Golfcenter.

Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. dag
Green fee til Pay and Play bane: dagspris fra 100-200 kr. pr. stk.
Green fee til 18-hullers mesterskabsbane: dagspris fra 200-450 kr. pr. stk.
Tillæg for hund: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation kan ske via tlf. 86 69 62 88 eller på mail info@hfgc.dk. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hjarbæk Fjord Golfcenter. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hjarbæk Fjord Golfcenter er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hjarbæk Fjord Golfcenter

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail