Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

God lyd i smukt design

Nyd lyden af den danskdesignede Tangent Pebble Radio med DAB/FM-radio og Bluetooth-højtaler - inkl. fragt

Radio og højtaler i én

Hvis du er lige dele glad for at smække benene op til lyden af radioen og for at styre playlisten som DJ - så er her en deal med dit navn på.

 

Du får nemlig den danskdesignede Tangent Pebble Radio fra den velkendte Pebbles-serie, der er kendetegnet ved den karakteristiske front af moderigtigt, akustisk stof. Højtaleren kan både fungere som radio og som Bluetooth-højtaler, så du får en alsidig lydmaskine til det hele.

 

Bag det minimalistiske design gemmer sig en høj ydeevne og alle de nyeste lyd- og radioteknologier, du har brug for. 

 

Du får:

  • 1 stk. Tangent Pebble Radio med DAB/DAB+, FM og indbygget Bluetooth-højtaler

 

Vælg mellem farverne sort og hvid.

 

Dansk design med muligheder

Tangent Pebble Radio kan modtage dine yndlingsradiostationer fra både FM analog og digital DAB/DAB+. Derudover kan du nemt forbinde den med din mobil eller tablet via Bluetooth og bruge den til streaming af din yndlingsmusik.

 

Radioen nyder desuden godt af et lavt standbyforbrug, og derfor kan den OGSÅ bruges som vækkeur, så du kan vågne til lyden af din yndlingsstation.

 

Nem at betjene

Tangent Pebble Radio er udstyret med et stort og tydeligt display, så du let kan følge med. Du kan indkode dine favoritstationer på de fem "preset" knapper, så du nemt og hurtigt kan finde dem igen.

 

Det hele styres let via de to store drejeknapper. Den ene virker som volume og ON/OFF, så du let kan tænde, slukke og regulere volumen, mens du kan navigere og vælge radiostation på den anden.

 

Lækker lyd og alsidighed

Lyden i Tangent Pebble Radioen er velafbalanceret og kommer fra to kraftige højtalerenheder, som understøttes af basporte på bagsiden.

 

Hvis du vil have musikken med ud i haven eller med på farten, så kan du indsætte 4 AA-batterier, og så spiller højtaleren lystigt videre.

 

God fornøjelse!

Tangent Pebble DAB-radio inkl. fri fragt ➜

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail