Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

3-retters brasseriemenu

Nyd en aften på en af byens bedste brasserier, når populære Brasserie Belli i Frederiksgade slår dørene op til en smagfuld 3-retters menu

En af byens bedste brasserier

Har du lyst til at spise på en restaurant hvor målet er, at gæsterne går glade derfra med smagsoplevelser, de sent vil glemme? Så er Brasserie Belli stedet for dig! Restauranten er ejet af Trine Belli, som ved alt om, hvordan man tilbereder lækre retter og yder god service, så her går du aldrig galt i byen.

 

Brasseriet har tidligere fået udmærkelsen The Michelin Plate i Michelinguiden, som tildeles restauranter, hvor michelininspektørerne har haft en god spise- og vinoplevelse.

 

Du får:

  • Velsmagende 3-retters menu sammensat af dagens friske råvarer

 

Bemærk: Der er tillæg på 40 kr., hvis du ønsker at benytte dealen fredage og lørdage. Dette afregnes direkte med Brasserie Belli.

 

Billederne er vejledende.

 

En familie med traditioner 

Brasserie Belli er drevet af familien Belli, der har rødder tilbage i det gamle Cirkus Belli, der startede tilbage i 1920’erne. Cirkus Belli var i mange år det største og et af de mest berømte cirkusser i Danmark.

 

Køkkenet er inspireret af både det italienske, spanske, danske og franske, og menukortet har masser af fristelser for alle smagsløg. Hos Brasserie Belli er traditioner, hyggelig atmosfære, personlig betjening og god mad i højsædet.

Gode anmeldelserne fra kunderne

Brasserie Belli har en bred og loyal skare af gæster, der kommer igen og igen for at smage deres lækre menuer og få en bid af den gode stemning. Se bare her:

"100 % i orden! Super lækker mad i hyggelige og intime omgivelser på Brasserie Belli."
- Anmeldt på Trustpilot i 2019.

"Virkeligt lækkert. Kan klart anbefale Brasserie Belli! Lækkert mad og ekstremt god service."
- Anmeldt på Trustpilot i 2018.

"Har boet i Aarhus i 9 år og altid gået forbi og tænkt “det ser dejlig hyggeligt ud”. Langt om længe fik vi så spist derinde og vi var begge enige om, at det var helt formidabelt."
- Anmeldt på Trustpilot i 2019.

 

Velbekomme!

3-retters brasseriemenu

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail