Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Klassisk madglæde

Restaurant FRÜD i Aarhus byder indenfor til frokost, middag eller takeaway. Glæd dig til krogmodnet striploin, der serveres med bearnaise, dobbeltfriterede fritter og frisk salat

Uforglemmelig madoplevelse

Glæd dig til et fantastisk måltid hos Restaurant FRÜD, der ligger smukt lige ved Tangkrogen. Hos FRÜD er der fokus på vidunderlig mad, og køkkenet er enkelt og ligetil med klassiske, danske retter lavet af friske, lokale råvarer.

 

FRÜDs kerneværdier er god, klassisk mad tilberedt med respekt for råvarerne. Den autentiske servering er på højeste niveau, mens de charmerende, elegante og hyggelige rammer bidrager til helheden og skaber en uforglemmelig oplevelse for dig.

 

Du får:

  • 300 g krogmodnet striploin fra Uruguay
    Serveres med FRÜDs bearnaise, dobbeltfriterede fritter samt frisk salat

     

Velkommen til Restaurant FRÜD

Hos Restaurant FRÜD er fokus på friske lokale råvarer og den gode smag. Kroen ligger i en hyggelig krog på enden af Dalgas Avenue, og lokalerne er stemningsfulde med en charmerende og elegant indretning, der indbyder til hyggelige stunder og gode oplevelser.

 

Hos FRÜD fryder de sig allermest, når de har gæster. Derfor byder de gerne indenfor - uanset om du søger en god kop kaffe til gåturen, har lyst til en lækker frokost eller vil samle familie og venner i festligt lag til en middag eller et selskab, når de helt særlige dage skal fejres.

 

Velbekomme!

Striploin hos Restaurant FRÜD

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail