Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Grundig algebehandling

Lad Ready2Clean give dit tag en grundig algebehandling, der efterlader taget flot og får det til at holde i flere år - gælder alle brofaste områder i Danmark

Slip af med algerne

Er du træt af alger på dit tag og irriteret over deres ødelæggende virkning på din bolig? Så sørger Ready2Clean for en grundig algebehandling!

 

Med denne deal får du nemlig en effektiv og miljøvenlig algebehandling af taget, så du kan slippe af med algerne uden selv at skulle gøre noget. Du har også mulighed for at tilkøbe behandlingen til dine fliser.

 

Vælg mellem:

Når du foretager dit køb, skal du vælge ydelse og husstørrelse samt eventuelle tilkøb:

 

 • Algebehandling 1:
  Standard algebehandling af 1 hus op til 180 m2 boligareal
  (udføres inden for 6 uger fra dealens udløb)
  Normalpris 1298 kr. DEALpris 649 kr.

 

 • Algebehandling 2:
  Standard algebehandling af 1 hus op til 250 m2 boligareal (udføres inden for 6 uger fra dealens udløb)
  Normalpris 1598 kr. DEALpris 849 kr.

 

 • Algebehandling 3:
  Standard algebehandling af 1 sommerhus op til 100 m2 boligareal
  (udføres inden for 8 uger fra dealens udløb)
  Normalpris 1298 kr. DEALpris 499 kr.

 

*For alle algebehandlinger gælder, at der max må være 3,5 meter til tagrenden. Er der mere, skal dette aftales direkte med Ready2Clean umiddelbart efter køb.

 

Muligheder for tilkøb:

 • Algebehandling af garage/udhus op til 50 m2 i grundareal
  Normalpris 499 kr. DEALpris 199 kr.

 

 • Algebehandling ved belægninger på fliser (op til 100 m2)
  DEALpris 250 kr.

 

 • Algebehandling ved belægninger på fliser (op til max 300 m2)
  DEALpris 499 kr.

 

Vær opmærksom på:

 

Der kan ikke bestilles tid til algebehandlingen. Udførelse af algebehandlingen sker indenfor 6 uger efter dealens udløb (sommerhuse dog indenfor 8 uger) med undtagelse af perioder med vedvarende kuldegrader, hvor leveringstid kan være længere grundet vejret. For at det er optimalt at algebehandle, spiller vejret en stor rolle. Der kan ikke arbejdes i hård blæst, for koldt vejr eller regn, da dette påvirker effekten af behandlingen betydeligt. Ready2Clean udfører derfor behandlingen når der er optimale forhold, så du får mest muligt ud af den.

 

Det er vigtigt, at du ved købet af denne deal tjekker, at du er registeret med den rigtige adresse eller husker at oplyse den rigtige leveringsadresse, hvor behandlingen skal udføres.

 

Der skal være fri og uhindret adgang for Ready2Clean rundt om huset i perioden frem til arbejdet er udført, så de kan give den bedst mulige behandling.

 

OBS: Der må max være op til 3,5 meter til tagrenden. Er der højere, kontakt da Ready2Clean på forhånd.

 

Møder Ready2Clean blokerede adgangsforhold, udføres den del af arbejdet, der er adgang til, og hele ydelsen er dermed leveret. Der kan således ikke senere kræves genfremmøde for at levere evt. rest af den købte ydelse.

 

Ready2Clean tager billeder af dit hus, når de er på adressen, så du kan se, at de har været og udføre behandlingen. Disse kan efterfølgende ses på din konto på hjemmesiden.

 

Du modtager en mail straks, når arbejdet er udført.

 

Mange års erfaring

Ready2Clean bruger miljøgodkendte produkter, der dræber mos og alger yderst effektivt og sikrer dig det bedste resultat. Der sprøjtes skum på taget, som sætter sig fast i algerne og dræber dem over tid. Når algerne bliver nedbrudt regner de af løbende, og taget vil lidt efter lidt blive algefrit. Det overskydende algebehandling fra taget bliver suget op fra tagrenden med en medbragt opsuger, og algevæsken havner dermed ikke afløbet.

 

Ready2Cleans ydelser udføres med solid erfaring og stor omhu, så du kan godt glæde dig til at se resultatet af deres professionelle algebehandling. Vær opmærksom på, at særligt medtagede tage kan have behov for flere behandlinger over en periode, for at opnå bedst muligt resultat.

 

Effekt og resultat

Vær opmærksom på, at en algebehandling ikke kan ses den dag, den er udført. Effekten af algebehandlingen afhænger af algetypen, som afgør, hvor lang tid det tager, før resultatet kan ses. Effekten af resultatet kan således variere fra få dage op til 18 måneder samt kræve flere behandlinger. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte Ready2Clean direkte ved spørgsmål omkring algebehandlingen af dit tag.

Tilbud på algebehandling

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail