Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gourmet på Malling Kro

Ophold for 2 på Malling Kro, der er en sand perle inden for gourmet- og vinverdenen. Glæd jer til 1 overnatning inkl. 4 gourmetretter, vinmenu og morgenmad

Ypperligt gourmetophold på kroen

Malling Kro er ikke en hvilken som helst kro. Den er derimod et af de steder, der bliver lagt mærke til og holdt øje med - for det gastronomiske niveau er skyhøjt, og vinkælderen er et slaraffenland for vinentusiaster.

 

Nu har du chancen for at forkæle dig selv og en, du holder af, med et skønt ophold på kroen, hvor omdrejningspunktet er den 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Aperitif og appetizer
  • 4-retters gourmetmiddag
  • Vinmenu afstemt med gourmetmiddagen
  • Kroens morgenmad inkl. kaffe/te samt juice

 

Madoplevelse i særklasse

Kendetegnende for kroen er dens kvalitetsbevidste køkken, der skaber moderne dansk gastronomi, lavet på gode råvarer med inspiration fra det franske køkken - serveret med smil og sjæl.

 

Kroens vinsortiment er blevet hædret adskillige gange, bl.a. med "Best of Award of Excellence" i Winespectator samt med flere nomineringer til "Årets bedste vinsortiment" i både Den Danske Spiseguide og den danske restaurantguide White Guide. Malling Kro vandt prisen for Danmarks bedste vinkort i White Guide i 2016/2017. 

 

Dertil kan kroens restaurant bryste sig af en lang række flotte anmeldelser, der alle er enige om, at Malling Kro bestemt er et besøg værd. The Telegraph i England har besøgt kroen og har skrevet en super flot anbefaling, som du kan læse her

 

Malling Kro

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling, 10 km syd for Aarhus og nær det nye Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, og hvor personalet altid gør deres ypperste for at give dig en behagelig oplevelse.

 

Gennem de sidste 25 år er Malling Kro nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelserne er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis wi-fi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro. 

 

Kroen har for nylig fået anlagt en helt ny terrasse ud mod Stationspladsen, hvor både frokost, eftermiddagskaffe og måske et køligt glas rosé kan nydes. Er vejret til det, kan også middagen serveres udendørs i kroens hyggelige gårdhave.

 

Aarhus Letbane kører lige uden for døren og stopper bl.a. ved Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C og ved Dokk1 - byens nye havneområde, som også er et besøg værd.

 

Nye ejere - nye tider

Det er Tina og Rune Aaby, der driver Malling Kro. Tina og Rune er kendt i branchen og har i 8 år drevet Restaurant Skovmøllen samt været medstiftere af Restaurant Unico. De glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Rune har for nyligt afsluttet sin sommelier-eksamen, så heller ikke her går de nye ejere ned på kvalifikationerne. Rune har mange års erfaring med vin som restaurantchef på flere af Danmarks bedste restauranter som Fakkelgaarden og Prins Ferdinand.

 

Kroen er i gang med at gennemgå en større forandring med ønske om et mere moderne udtryk. Samarbejde med lokale leverandør har stor betydning for både interiør og det gastronomiske udtryk. Her vil I kunne opleve lokalt produceret keramik, råvarer fra de lokale leverandør som f.eks. Karensminde, Olsgaard og kvæg fra egne marker nær Skovmøllen.

 

Praktisk info

Værdibeviset kan indløses tirsdag til lørdag fra den 6. maj til og med den 16. december 2021. Check in er muligt fra kl. 15.00 på ankomstdagen, check ud skal senest ske kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Malling Kro.

 

Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 800 kr. for 2 personer

 

Reservation skal ske til Malling Kro på info@mallingkro.dk. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Malling Kro. Rabatten er baseret på kroens almindelige listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Malling Kro er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Malling Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Malling Kro