Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Blomsterpark og ophold for 2

Skønt ophold for 2 på Sallingsund Færgekro inkl. billet til Jesperhus Blomsterpark. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger inkl. fantastisk mad, vinmenu og morgenbuffet

Ophold for 2 på færgekroen

Tag én, du holder af, med på et forkælelsesophold på Sallingsund Færgekro, der kræser om jer med god mad i behagelige omgivelser.

 

Fra opholdets start til slut bliver I opvartet på den kvalitetsbevidste kro, der også er i besiddelse af områdets bedste vinkælder. 

 

Et ophold på Sallingsund Færgekro er oplagt, hvis I vil forkæle hinanden med en hyggetur til de fantastiske omgivelser på Mors, lige ned til Sallingsund, hvor Limfjordens vande løber igennem. I får endda endda en dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark, så der er sørget for en hyggelig udflugt i smukke omgivelser. 

 

Vælg mellem: 

Ophold med 1 overnatning - for 2 personer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Middag med 5 serveringer efter køkkenets valg - serveres kl. 18.00
 • Vinmenu med 5 glas superior-vin
 • Gratis kaffe-, te- og kakaoservice på værelset samt minibar med fordelagtige priser
 • Morgenbuffet 
 • Dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark i parkens åbningstid
 • Udsigt over Limfjorden fra alle værelser og egen møbleret balkon/terrasse

Normalpris 3300 kr. DEALpris 1798 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger - for 2 personer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Middag med 5 serveringer efter køkkenets valg - serveres kl. 18.00 på ankomstdagen
 • Vinmenu med 5 glas superior-vin - serveres på ankomstdagen
 • Gratis kaffe-, te- og kakaoservice på værelset samt minibar med fordelagtige priser
 • Morgenbuffet
 • Dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark i parkens åbningstid
 • Udsigt over Limfjorden fra alle værelser og egen møbleret balkon/terrasse

Normalpris 4100 kr. DEALpris 2398 kr. 

 

Kongelige smagsoplevelser

Sallingsund Færgekros historie kan spores helt tilbage til slutningen af 1600-tallet, og kroen fik sit Kongelige Privilegium i 1667. De nuværende krobygninger har været i brug siden 1938, og den særligt hyggelige krostemning er velbevaret. 

 

Kroens restaurant har stor fokus på, at alle retter tilberedes helt fra bunden. "God mad tager tid", men det er virkelig ventetiden værd. Kroens køkken er nemlig kendt for den helt fantastiske mad, som blandt andet har fået Regentparret til at besøge kroen flere gange. 

 

Færgekroen er idyllisk beliggende kun 100 meter fra Limfjorden og har den smukkeste udsigt ud over fjorden og den karakteristiske Sallingsundbro. Det gamle færgeleje, hvor færgerne Pinen og Plagen sejlede, kan ses her. De naturskønne Legind Bjerge ligger lige uden for døren, og her er rig mulighed for en idyllisk gåtur.

 

Besøger I færgekroen om sommeren, kan I nyde en masse dejlige, varme timer ved kroens badestrand med luksus badebro.

 

I kan også tage en tur ind til Nykøbing Mors, den gamle købstad, der er øens centrum. Her mødes I af en charmerende bystemning, hvor der er rig mulighed for at nyde de mange specialbutikker og den unikke atmosfære.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med d. 31. oktober 2021. Check in fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes hos Sallingsund Færgekro:

 

Tillæg for overnatning fredag til lørdag  150 kr. pr. ophold
Tillæg for overnatning lørdag til søndag 250 kr. pr. ophold
Opgradering til juniorsuite 350 kr. pr. overnatning
Opgradering til suite 550 kr. pr. overnatning

 

Reservation skal ske hos Sallingsund Færgekro på tlf. 97 72 00 88 eller via mail info@sfkro.dk - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Sallingsund Færgekro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra hotellet, så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Sallingsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Sallingsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail