Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rolig hytte ved Harresø Kro

NYHED PÅ DEAL.DK: Få et ophold i en rolig og hyggelig hytte ved Harresø Kro, tæt ved både Givskud Zoo, Legoland og LEGO House - inkl. tapasanretning, vin og morgenmad

Kan I høre løverne?

Med dette ophold, der er en nyhed på Deal.dk, er det lige før, at vi kan love morgenvækning med løvebrøl, for én af de nærmeste naboer til Harresø Kro er Givskud Zoo - og på stille dage kan I høre løvernes brøl.

 

Hytterne ved Harresø Kro, hvor I skal bo, er da også det perfekt udgangspunkt for et besøg i Givskud Zoo eller Legoland - eller begge dele.

 

I kan vælge mellem 1 og 2 overnatninger i rolige omgivelser, og mod et tillæg er det også muligt, at medbringe jeres børn. Se her, hvad I kan vælge mellem og læs mere om Harresø Kro og omgivelserne længere nede.

 

Vælg mellem disse ophold for 2:

1 overnatning

  • 1 overnatning i hytte ved Harresø Kro
  • Tapasanretning inkl. 1 fl. vin - nydes i hytten
  • Morgenmad, serveres på kroen eller leveres til hytten
  • Forbrug af el og vand samt slutrengøring inkluderet

DEALpris 995 kr.

 

2 overnatninger

  • 2 overnatninger i hytte ved Harresø Kro
  • Tapasanretning inkl. 1 fl. vin på ankomstdagen - nydes i hytten
  • Morgenmad begge dage, serveres på kroen eller leveres til hytten
  • Forbrug af el og vand samt slutrengøring inkluderet

DEALpris 1595 kr.

 

Harresø Kro

I over 400 år har der ligget kro der hvor Harresø Kro ligger. Den gamle hærvejskro er dog fulgt med tiden og senest fik den en vitaminindsprøjtning, da den i 2017 skiftede ejer.

 

I skal bo i én af de hytter, der hører til kroen. Her får I egen indgang, en lille terrasse, hvor I kan slappe af, eget badeværelse og hvad man ellers kan forvente, at en hytte skal indeholde. Der er en behagelig seng, og køjeseng til børnene, hvis I vælger at medbringe dem.

 

Der står en lækker tapasanretning med flere små lækkerier og en flaske vin klar til jer i hyttens køleskab ved ankomst. 

 

Harresø Kro drives i dag som socialøkonomisk virksomhed, hvor der skabes lærepladser til sårbare unge.

 

Om omegnen

Mange bruger Harresø Kro som afsæt for en tur i Givskud Zoo eller Legoland. Der er da heller ikke mere end 2 minutters kørsel til indgangen af Givskud Zoo og et par og 20 minutters kørsel til Legoland og LEGO House.

 

Også kroens beliggenhed ved Hærvejen trækker mange gæster til, der bruger kroen, når de vandrer og cykler langs den gamle, historiske rute. Området omkring Harresø Kro er naturskønt og præget af en ro, der gør det muligt at få nogle fine naturoplevelser under jeres ophold.

 

Der er heller ikke langt til Jelling, hvor I flere steder kan opleve spor fra vikingetiden. Eller tag turen til Vejle og gå en tur på havnen. Her kan I nyde vandet og se nærmere på de arkitektoniske mesterværker Bølgen og Fjordenhus.

 

Et ophold i hytterne ved Harresø Kro er perfekt til jer, der vil ud og opleve noget - og have en afslappet base i naturskønne omgivelser at vende hjem til.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage frem til d. 1. december 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb

  • Barn: 150 kr. pr. barn pr. overnatning inkl. morgenmad
  • Middag til barn: Forhør jer på Harresø Kro


Reservation sker ved at kontakte Harresø Kro på tlf. 30 71 07 03 eller via mail harresoekro@ok-fonden.dk. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Harresø Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Harresø Kro på tlf. 30 71 07 03.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold i hytte ved Harresø Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail