Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev det vilde Vestjylland

Med et ophold for 2 på Rønnes Hotel i Slettestrand kommer I tæt på den vilde, unikke og storslåede natur ved Vesterhavet - inkl. 2-retters menu, øl, vand, vin ad libitum m.m.

Storslåede og unikke omgivelser

Med dette ophold bliver der sørget for både vådt og tørt til jer på det hyggelige Rønnes Hotel I Slettestrand, mens der i området omkring det gamle fiskerleje venter jer en overflod af storslåede og unikke naturoplevelser.

 

Hvis I vil opleve Vesterhavet ved Jammerbugten, hvor Badehotellet er blevet optaget, så skal I læse videre. Hvis I vil opleve den storslåede Svinkløv Klitplantage, så skal I læse videre. Hvis I vil have et ophold, hvor I under rolige forhold kan opleve den storslåede og vilde Vestjyske natur, ja, så skal I læse videre.

 

Se bare her, hvad der venter...

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20
 • Morgenmad

DEALpris 1198 kr.

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag begge aftener
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20 begge aftener
 • Morgenmad begge dage

DEALpris 2298 kr.

 

Du vælger det ønskede antal overnatninger, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Om Rønnes Hotel Slettestrand

Rønnes Hotel i Slettestrand er let at finde frem til. Slettestrand ligger cirka en times kørsel nord for Hobro - og Rønnes Hotel ligger midt i byen, mindre end et kvarters gang fra Vesterhavet.

 

Det 63 værelser store hotel byder jer indenfor på et ophold, hvor de sørger for alt det praktiske, så I kan fokusere på alle oplevelserne i området og slappe helt af.

 

Der venter jer aftensmad i hotellets restaurant til spisetid, drikkevarerne - vin, vand og øl - er ad libitum fra kl. 18 til 20 og sørme om ikke også der er sørget for morgenmad, så I kan tanke energi til dagens oplevelser.

 

Jeres værelse rummer også alt, der skal til for at få et vellykket ophold. I har naturligvis eget badeværelse med hårtørrer, der er hurtigt wi-fi tilgængeligt, værelserne er røgfrie og foruden en seng, så er værelset møbleret med både lænestole, bord og skrivebord.

 

Rønnes Hotel sørger for de gode rammer, og omgivelserne sørger for de gode oplevelser.

 

Om omegnen

Området omkring Slettestrand rummer noget af det mest varierede natur, der findes her til lands. Byen ligger i den østlige del af den over 700 hektar store Svinkløv Klitplantage, der for over 100 år siden blev anlagt for at forhindre sandfygningen. Området er i dag rig på helt unikt natur.

 

Vest for byen ligger Vesterhavet. Fra hotellet tager det under et kvarter at komme ned til stranden til fods. Engang blev der foretaget kystfiskeri fra Slettestrand. Det gør der stadig, men i dag er det lystfiskere, der kommer med ud på bådene. Ved stranden kan I se bådene og det lille bådeværft med det tilhørende kystkulturcenter.

 

Vil I opleve noget helt særligt, så sæt kursen mod Bulbjerg, hvor I kan opleve Jyllands eneste klipper. På vejen dertil kan I opleve de gamle fjordarme, der engang blev forsøgt inddæmmet, men som i dag er blevet til store søer, der både fungerer som rasteplads for trækfugle og yngleplads for et væld af fuglearter.

 

Området omkring Slettestrand er én stor, smuk naturoplevelse som I skal glæde jer til at se.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage frem til den 19. december, dog ikke i juli måned. Check ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.


Tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Rønnes Hotel Slettestrand:

 • Barn under 2 år: Gratis i forældrenes seng inkl. morgenmad. Aftensmad og drikke skal tilkøbes
 • Børn 3-11 år: 300 kr. pr. nat pr. opredning inkl. morgenmad. Aftensmad og drikke skal tilkøbes
 • Ekstra voksen: Forhør dig på hotellet


Reservation skal ske online via disse links:

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Rønnes Hotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Rønnes Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Rønnes Hotel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og
kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Tilbud på ophold ved Vesterhavet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail