Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Skagen og Læsø

Få 5 dejlige dage i Skagen med et ophold på Skagen Hotel - inkl. udflugter til Læsø og Nordjyllands seværdigheder, 2 middage, morgenmad, rejseleder m.m.

Oplev Skagen og Læsø

Dette ophold er jeres chance for, ikke bare at opleve Skagen og omegn, men også, at opleve Læsøs seværdigheder – alt sammen i selskab med en lokalkendt guide.

 

I kommer blandt andet til at se Den Tilsandede Kirke, Grenen og saltsyderiet på Læsø, lige som der vil være tid til at opleve Skagen på egen hånd.

 

Opholdet indeholder 4 overnatninger på Hotel Skagen, der ligger centralt i Skagen, god mad, udflugter og er en alletiders mulighed for at opleve Skagens magiske lys, byens ikoniske gule huse og ikke mindst Skagens havn.

 

Dette er det perfekte ophold til jer, der gerne vil bo godt, spise godt og opleve noget uden selv at stå med det praktiske. Se her, hvad I får og læs videre nedenfor, hvor I kan se program, rejsetidspunkt, udflugtsforslag, priser m.m.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Opholdet inkluderer (pr. person): 

 • 4 overnatninger på Hotel Skagen
 • Morgenmad alle dage
 • 3-retters middag på hotellet
 • Middag (1 hovedret) på hotellet
 • Færge t/r Læsø
 • Entré og rundvisning på Museumsgården på Læsø
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Opholdet kan indløses i følgende perioder:

 • 24. juni - 28. juni 2021
 • 12. september - 16. september 2021 

 

Priser:

 • Ophold i dobbeltværelse
  DEALpris 4.995 kr. pr. person (mindst 2 værdibeviser)
 • Ophold i enkeltværelse
  DEALpris 6.145 kr. pr. person

 

Program

Dag 1 – Ankomst til hotellet

Når I ankommer til Hotel Skagen er det muligt at parkere gratis udenfor. I kan tjekke ind på hotellet fra kl. 14.

 

Hotellet er beliggende i hjertet af Skagen. Her bliver I indlogeret på et af hotellets hyggelige og pænt indrettede værelser, der har eget badeværelse, tv, gratis wi-fi, stole og et lille bord med elkedel og kaffe/te-sæt.

 

Efter indtjekning kan I gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 2 – En hel dag på Læsø

Heldagsudflugt med forventet afgang kl. 06.50 og forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

Jeres dag på Læsø starter efter færgeoverfarten med en spændende ø-rundtur, hvor I får fortalt om øens unikke natur, historie og kultur samt om nogle af de lokale erhverv, der kendetegner Læsø, nemlig saltsydning og jomfruhummerfiskeri. Dagen byder også på et besøg på Læsøs kendte Saltsyderi.

 

Undervejs på jeres tur rundt på øen vil I gøre ophold ved Vestrø Kirke og se kalkmalerierne, og I passerer også Læsø Kur, der er en ombygget kirke, som i dag fungerer som kurbad. I slutter af i Læsøs hovedstad Byrum, hvor der er god tid til at finde en lækker frokost. Sidste punkt på programmet er et besøg på Museumsgården med det imponerende tangtag.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30. 

 

Dag 3 – Nordjyske naturoplevelser inkl. Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile, Gammel Skagen og Grenen

Heldagsudflugt med forventet afgang kl. 09.00 og forventet hjemkomst kl. 17.30.   

 

Dagen bringer jer forbi en række af Nordjyllands smukkeste seværdigheder. I starter turen ved Den Tilsandede Kirke, der ligger et par kilometer fra Skagen. Herefter går turen til Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og et naturskønt område, hvorfra I kan se både Vesterhavet og Kattegat.

 

Bussen tager jer til Gammel Skagen, der er indbegrebet af den romantik og skønhed, man også forbinder med det nordjyske, og ikke mindste det lys, der trak skagensmalerne til. Her er der sat tid af til, at I på egen hånd kan opleve omgivelserne og finde noget frokost.

 

Sidste stop er det mange forbinder Skagen med, nemlig Grenen, der har Vesterhavet på den ene side og Kattegat på den anden. Her er der tid til at trække frisk luft og nyde de skønne omgivelser.

 

Der serveres en 3-retters middag i hotellets restaurant fra kl. 18.30.  

 

Dag 4 – Uden program. 

Dagen er afsat til, at I kan gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud, senest kl. 11.00 

Farvel til Skagen og Hotel Skagen efter nogle gode dage.

 

Oplevelser på egen hånd

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Skagen.

 

Skagen Fyr også kendt som det grå fyr. Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af det 46 meter høje fyr, hvor der er 210 trin op. Fyret er placeret præcis midt mellem Kattegat og Vesterhavet og er Danmarks næsthøjeste fyr.

 

Drachmanns hus. Huset indeholder omkring 150 malerier og tegninger, og står stort set som ved digterens død i 1908. Holger Drachmann skrev bl.a. ”Midsommervisen”. Huset fungerede både som bolig og atelier for ham og fremstår i dag som et spændende kunstnerhjem, der er et besøg værd.

 

Anchers Hus og Saxilds Gaard. Huset står endnu, som da det var beboet af Ancher-familien, men er i dag et museum, hvor I kan se den store samling af både egne og andre kunstneres værker. Her får I et fascinerende indblik i skagensmalernes liv og levned.

 

Skagen Odde Naturcenter byder både på kunst, design og natur. De unikke arkitektoniske rammer er tegnet af Jørn Utzon. Her fortælles blandt andet om den smukke natur på odden, det er muligt at smage bjesk, og stedets naturvejleder fortæller gerne om oddens dannelse, fugle, hugorme, firben og en masse andet.

 

Nordsøen Oceanarium. Nordjyllands største attraktion ligger i Hirtshals og er en omvej værd på vej til eller fra Skagen. I kan blandt andet se den fascinerende klumpfisk i Nordeuropas største akvarium foruden de 8000 andre fisk og havdyr, der findes i de 75 akvarier, heriblandt Oceanariet med de 4.500.000 liter havvand og tusindvis af fisk.

 

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i naturlige materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning og et hav af blomster.

 

Frederikshavn er også et besøg værd, når I kører til eller fra Skagen. Her kommer I til en handelsby med sjæl. Oplev byens hyggelige butikker, den store havn eller de store bakker, der ligger syd for byen og hvorfra, der er en fantastisk udsigt over Kattegat.

 

Praktisk info

Reservation skal ske til Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49 inden for 48 timer efter, at I har modtaget jeres værdibevis. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og tilhørende kode.

 

I får tilsendt information fra Ans Rejser cirka 14 dage før opholdet. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere opholdet.

 

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledninger. Chaufføren på bussen og rejselederen er altid helt opdaterede omkring de seneste vejledninger. På udflugterne benyttes der en 4-stjernet bus, og der sørges naturligvis for god ventilation i bussen. Alle gæster har adgang til håndsprit, og bussen rengøres dagligt.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

 

Det med småt

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ans Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Oplev Skagen og Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail