Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gastronomisk ophold for 2

Få store madoplevelse med 6 retters menu og tilpasset vinmenu for 2 personer på Slukefter Kro. Derudover vingave ved afrejse. Gyldig helt frem til april 2022.

Skønneste Sønderjylland ♥

Tjek ind til ægte krohygge på den historiske Slukefter Kro i allerskønneste Sønderjylland og tag en nat eller to ud af kalenderen, hvor du inviterer dig selv og din bedre halvdel på et fantastisk kroophold, der bugner af gastronomiske goder.

 

Kroen emmer af autenticitet og århundredes traditioner. I bliver indkvarteret på et klassisk og stemningsfyldt kroværelse, hvor I kan nyde tosomheden og de salige, sønderjyske omgivelser.

 

Vælg mellem:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i ældre kroværelse
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 6-retters gastronomimiddag kl. 18.00
 • Vinmenu eller most-menu tilpasset middagen
 • Kaffe/te med sødt
 • Stor morgenbuffet med gratis bitter
 • Vingave ved afrejse - værdi 350 kr.

Normalpris 3.198 kr. DEALpris 1.598 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i ældre kroværelse
 • 3-retters middag kl. 19.00 (på ankomstdagen)
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet (på andendagen)
 • 6-retters gastronomimiddag kl. 18.00 (på andendagen)
 • Vinmenu eller most-menu tilpasset middagen (på andendagen)
 • Kaffe/te med sødt begge dage
 • Stor morgenbuffet med gratis bitter begge dage
 • Vingave ved afrejse - værdi 350 kr.

Normalpris 4.798 kr. DEALpris 2.798 kr. 

 

Slukefter Kro

I Vedsted, et lille kvarters kørsel fra Haderslev og i komfortabel afstand fra den sønderjyske motorvej, finder I den landskendte Slukefter Kro.

 

Den kongeligt privilegerede kro har en historie, der strækker sig over 250 år tilbage, og da krobygningen for nyligt blev renoveret var det derfor med stor respekt for bygningens historie.

 

Sådan er det på Slukefter Kro. Her forenes alt det traditionelle, som normalt forbindes med et kroophold, med det nye - og I vil derfor også kunne glæde jer til at opleve et moderne køkken, der leverer gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.

 

I kan roligt glæde jer - både til den 6-retters gastronomimiddag, der venter jer i kroens restaurant, og så sandelig også til stedets morgenbuffet, der bugner med lækkerier. Har I valgt 2 overnatninger, venter der jer også en lækker 3-retters kromiddag.

 

I bliver indkvarteret på et klassisk kroværelse, der rummer alt, hvad der skal til for at give jer et behageligt ophold, såsom eget badeværelse, faldskærms-tv og en behagelig seng. Ønsker I at opgradere værelset til et Comfort+ værelse eller en af kroens suiter, så kan dette tilkøbes. Læs mere nedenfor.

 

Som Slukefter Kro selv skriver, så kan I forvente høj service, velsmagende mad, flotte historiske rammer og smukt opdækkede lokaler. – Og ikke mindst: Et stort smil samt et godt humør.

 

Og hvis I stadig er i tvivl, så læs lige, hvad denne TripAdvisor-bruger har skrevet:

 

”Vi har været hos jer 16 gange, men det er ikke én for meget. Det er det bedste personale vi har mødt. Maden og vinmenuen er helt i top, så det kan kun anbefales.”

 

Omegnen

Fra Slukefter Kro er der ikke langt til hverken sønderjyske naturlandskaber eller handelsbyer som Haderslev og Aabenraa.

 

I kan nyde vandet ved Haderslev Fjord, opleve den fascinerende gamle by i Christiansfeld, der også lokker med sine honningkager, eller I kan tage en kort køretur og opleve de mange kirker og slotte, der præger området.

 

Både indenfor og uden for Slukefter Kro venter der jer oplevelser, som I vil tage med og mindes med glæde.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske alle ugens dage fra den 21. April 2021 til og med den 10. april 2022. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte opholdet fra den 22. til og med den 25. december 2021 og fra den 30. december 2021 til og med den 1. januar 2022.

 

Check in er muligt fra kl. 15.30 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

OBS: Opholdet skal være booket hos Slukefter Kro senest den 1. februar 2022.

 

Bemærk: Der er ingen rengøring på værelserne mellem 1. og 2. dag.

 

Tilkøb:

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Slukefter Kro.

 

Højsæsonstillæg i perioden 27. juni - 28. august 2021: 200 kr. pr. værelse pr. nat

Fredags- samt før helligdagstillæg: 200 kr. pr. værelse pr. nat

Lørdags- og helligdagstillæg: 400 kr. pr. værelse pr. nat

Opgradering til Comfort+ værelse, der er et større værelse med nyere bad/toilet samt udsigt over marker/have: 150 kr. pr. værelse pr. nat

Opgradering til Junior Suite, der er smukke, nybyggede værelser med terrasse: 250 kr. pr. værelse pr. nat

Opgradering til flot, nybygget suite med indendørs dobbeltspa og terrasse: 350 kr. pr. værelse pr. nat

Tidlig check ind fra kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse

Sen check ud til kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse

 

Reservation:

1. Ring til Slukefter Kro og forhør dig om ledige datoer på tlf. 74 54 52 30 (på hverdage mellem kl. 10.30-16.00 og lørdage mellem kl. 10.30-13.00).

 

2. Videresend din købsmail/værdibevis til mail: info@slukefter-kro.dk med påført aftalt ankomst- og afrejsedato samt værelsestype (husk bindestregen i mailadressen)

 

3. I modtager inden 24 timer en bookingbekræftelse på mail fra Slukefter Kro

 

4. I bedes tjekke bekræftelsen igennem for eventuelle fejl. Ved fejl bedes du kontakte Slukefter Kro senest 24 timer efter modtagelse

 

Bemærk: Vi anbefaler, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, således at opholdet kan annulleres, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder. Booking er bindende 7 dage før ankomst. Booking skal ske senest den 1. februar 2022.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Slukefter Kro. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Slukefter Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Slukefter Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse!

Kroophold med mad og vin i Sønderjylland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail