Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i strandkanten

NYHED: Nyd livet med 2 eller flere overnatninger på enkelt- eller dobbeltværelse inkl. dejlig mad og havudsigt hos Kobæk Strand Konferencecenter

Nyd livet i ro og mag

Med et ophold på Kobæk Strand Konferencecenter kan du tage et velfortjent afbræk fra hverdagen i behagelige omgivelser. Her kan du nyde den fantastiske natur, der omgiver stedet, og lade dig opvarte i hotellets restaurant, der både byder på en 2- og 3-retters menu med godt til ganen.

 

De lyse værelser er alle udstyret med egen terrasse, og du har derfor alle muligheder for at trække stikket og slappe fuldstændig af. Flere af værelserne byder endda på en skøn havudsigt ud over Storebælt, som du kan nyde i ro og mag.

 

Se her, hvad du får, og læs mere om både hotellet og området længere nede.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger 
  • Morgenmad
  • 2-retters menu inkl. 1 glas vin og kaffe/te første aften
  • 3-retters menu inkl. 1 glas vin og kaffe/te anden aften

DEALpris 1198 kr. pr. person
 

Mulighed for tilkøb:

  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad, 2-retters menu samt 1 glas vin og kaffe/te - DEALpris 599 kr. pr. person

 

OBS: Hvis du ønsker at tilkøbe en ekstra overnatning, skal du først lægge opholdet med 2 overnatninger i kurven, hvorefter du klikker på det grå plus og tilføjer den ekstra overnatning. 

 

Prisen gælder for 1 person på et enkeltværelse. Ved køb af 2 værdibeviser bor I 2 sammen på et dobbeltværelse.

 

Overnat med lyden af bølgeskvulp

Når du bor på Kobæk Strand Konferencecenter, kan du se frem til oplevelsesrige dage, der rundes af med en god nats søvn med havets brusen i baggrunden. Kobæk Strand Konferencecenter er nemlig beliggende i naturskønne og behagelige omgivelser - kun 300 meter fra strandkanten.

 

I de vågne timer er der derfor også rig mulighed for at nyde det bedste havet har at byde på, mens alle værelser har udgang til en skøn terrasse, hvor der er mulighed for at grille med havudsigt. 

 

Indbyder vejret ikke til en strandtur eller gåture i de naturskønne omgivelser, er der også masser af gode indendørsaktiviteter og -faciliteter på hotellet. Her kan du blandt andet lade dig udfordre i bordfodbold, billard og bordtennis eller gå på udforskning i det spændende vinothek.

 

I løbet af opholdet kan du glæde dig til at nyde de velsmagende kreationer fra hotellets restaurant. Her er der stort fokus på at bruge sæsonens råvarer, og med deres mere end 40 års erfaring i branchen er der garanti for et enestående værtskab. Som prikken over i'et toppes restaurantoplevelsen med en enestående panoramaudsigt over smukke Storebælt.

 

Tag på opdagelse i området

Området omkring Kobæk Strand Konferencecenter er en ren tag-selv-buffet af fantastiske oplevelser. Her kan du blandt andet nyde det aktive liv i de naturskønne omgivelser eller tage på spændende udflugter til eksempelvis Skovtårnet og BonBon-Land.

 

Du kan også tage køreturen til Næstved og sejle med Rundfart Friheden til Gavnø eller Karrebæksminde.

 

Karrebæksminde byder på en blanding af lystbådehavne, skønne sandstrande og aktiviteter for alle aldre. Den charmerende by har et godt udvalg af lokale vine og is - og du må heller ikke snyde dig selv for et besøg hos en af byens restauranter og caféer, der med deres beliggenhed helt ned til kanalen, gør et måltid til en oplevelse i sig selv.

 

Gavnø åbnede for offentligheden for 60 år siden, og siden da har glade turister kunnet opleve den fantastiske stemning og atmosfære, der kendetegner den historiske ø. Øen byder blandt andet på et af Danmarks smukkeste rokokoslotte, hvis slotspark i løbet af året danner rammen om forskellige blomsterfestivaler. Også Gavnø Slotsbryggeri er et besøg værd. Her kan du nyde den gode kvalitetsøl direkte på stedet eller købe de forskellige smagsvarianter med hjem til hotellet og nyde dem på terrassen.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage fra den 21. april til og med den 15. august 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Kobæk Strand Konferencecenter på mail til booking@kobaek-strand.dk - husk at oplyse koden fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

 

Tillæg:

  • Værelse med havudsigt: 300 kr. pr. ophold

 

Eventuelle tillæg aftales ved reservation og afregnes direkte med Kobæk Strand Konferencecenter.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Kobæk Strand Konferencecenter er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Kobæk Strand Konferencecenter på tlf. 58 19 45 15.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold hos Kobæk Strand Konferencecenter

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail