Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Rømø

Ophold i naturrige omgivelser på Kommandørgården på Rømø med 2 overnatninger, 3-retters menu hver aften m.m.

Frisk havluft og fantastisk natur

Snup en puster fra hverdagen på Rømø, hvor I kan fylde lungerne med frisk havluft og glæde jer til et par dage i uforlignelige omgivelser.

 

Kommandørgården står klar til at byde jer velkomne til et ophold på den sydlige del af øen. Tæt på Vadehavet og tæt på den fantastiske natur, der er så kendetegnende for Rømø.

 

Opholdet inkluderer to overnatninger, så der er rigeligt med tid til at dykke ned i den gode mad, der serveres på Kommandørgården og til at opleve  Rømø i al sin herlighed. Se her, hvad I får...

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage på ankomstdagen kl. 15.30-16.30
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge dag
 • Dejlig morgenbuffet begge dage
 • Fri adgang til pool og dampbad
 • 5 % rabat på wellnessbehandlinger og ridning på islandske heste
 • Mulighed for østersplukning og rengøring af østers i Kommandørgårdens baghave - der kan tilkøbes guidede ture på nogle tirsdage (se venligst kalender)

 

Priser og perioder:

 • 6. maj 2021 - 28. september 2021
  Normalpris 1795kr. DEALpris 1095 kr. 
 • 3. oktober 2021 - 15. marts 2022
  Normalpris 1795 kr. DEALpris 995 kr. 

 

Priserne gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om Kommandørgården

Vi har hos Deal.dk gennem årene sendt tusindvis af kunder til Kommandørgården på Rømø.

 

Hotellets gode beliggenhed på det sydlige Rømø, tæt på vandet, kombineret med de hyggelige værelser, den gode mad og de mange muligheder for aktiviteter rammer forståeligt nok plet hos vores kunder.

 

I de rummelige og hyggelige værelser, der bliver jeres hjem under opholdet, der får I både en god seng, et lille stuemiljø med bord og stole, tv og naturligvis eget badeværelse.

 

Den inkluderede mad serveres i Kommandørgårdens restaurant Florandas Brasserie, hvor stedets 3-retters menu skifter fra dag til dag med fokus på klassiske retter, der burde kunne gøre enhver mave glad.

 

I skal ikke være bange for at komme til at kede jer. For det familieejede hotel har både inden- og udendørs pool, wellness-center og ridecenter med 120 islandske heste - og opholdet rummer rabatter på både ridning og massage.

 

Og så er der alt det, der kan opleves på øen.

 

Om Rømø

At Rømø er noget ganske særligt står klart lige fra I kører over den lange dæmning, der fører til øen. Hele 90 % af Rømø er dækket af natur og omgivet af Vesterhavet og Vadehavet, der giver nogle helt unikke muligheder for at tage naturen ind.

 

På Rømø kan I dykke ned i historien og tage på bunkerekspedition, besøge højdedragene Høstbjerg og Spidsbjerg, hvorfra I kan se øen lidt fra oven, eller I kan slappe af med en gåtur i plantagerne.

 

Og ingen tur til Rømø er fuldendt uden en tur ud til Vesterhavskysten. Rømø har nogle af Europas bredeste strande, der indbyder til at blive taget i brug. Nyd synet af stranden og vandet fra klitterne eller gå ud til vandet og lyt til bølgerne, når de slår ind på stranden - og måske er I heldige at finde et stykke rav, mens I går langs vandkanten.

 

Opholdet på Kommandørgården er for jer, der vil tæt på naturen, mærke Vesterhavet og opleve Vadehavet, mens I kombinerer oplevelsen med et behageligt ophold.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på søndage, mandage, tirsdage og onsdage i gyldighedsperioden. Fra den 29. oktober 2021 kan opholdet også benyttes med ankomst fredag og lørdag mod et weekendtillæg.

 

Bemærk! Det er ikke muligt at ankomme i følgende perioder:

 • Kr. Himmelfartsferien: torsdag den 13. maj – søndag den 16. maj 2021
 • Pinsen: lørdag den 22. maj – mandag den 24. maj 2021
 • Lørdag den 26. juni – søndag den 8. august 2021
 • Lørdag den 16. oktober – søndag den 24. oktober 2021
 • Onsdag den 22. december 2021 – tirsdag den 4. januar 2022

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Kommandørgården.

 • Opgradering til hytte med badekar og Vadehavsudsigt: 250 kr. pr. dag
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.
 • Barn 0-3 år: Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn 4-11 år på opredning inkl. halvpension: 395 kr. pr. barn pr. nat
 • Weekendtillæg ved overnatning fredag og lørdag (fra den 29. oktober): 300 kr. pr. dag

 

Check in er mulig fra kl. 15.30 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Kommandørgården på info@kommandoergaarden.dk. Oplys venligst den ønskede dato, navn, adresse samt telefonnummer og medsend dit værdibevis. Bemærk: Opholdet skal være booket senest den 1. september 2021.

 

Hvis I rejser flere: Der kan max. købes 3 værdibeviser pr. husstand. Disse kan ikke benyttes i forlængelse af hinanden og må ikke bruges til større grupper.

 

Der kan ikke arrangeres gruppebord af flere end 6 personer. Kommandørgården forbeholder sig retten til at placere gæster i forskellige lokaler om nødvendigt.

 

Det med småt

Vi gør opmærksom på, at der ofte kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra aftalepart (firma), så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Eventuel rabat er baseret på listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk er kun formidler af dette tilbud, og aftaleparten er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte aftalepart (firma).

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vore øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Rømø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail