Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Takeaway for 2 personer

Hent menuen 'De 7 små bjerge' med hjem fra Himmel og Hav - Ørangeriet lidt uden for Aarhus og glæd jer til at smage de økologiske småretter

En hyggelig stund for 2

Økologiens Have i Odder er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave. Inde i haven ligger en perle af et væksthus med det nye navn Ørangeriet, hvor folkene bag populære Himmel og Hav serverer mange af de skønne råvarer, haven byder på. 

 

Det er netop herfra, at du kan hente menuen 'De 7 små bjerge' med hjem til en hyggelig stund derhjemme. Menuen er for 2 personer og indeholder lidt af det hele: forskellige lækre småretter som fisk, skaldyr, ost og meget mere.

 

Du får:

  • 'De 7 bjerge' til 2 personer
    Lækre småretter, blandt andet fisk, skaldyr og ost

 

Økologisk, lokalt og hjemmelavet

På Restaurant Himmel og Hav - Ørangeriet får du spændende, velsmagende og rustikke retter baseret på kvalitetsråvarer. Her er mest muligt økologisk, lokalt og hjemmelavet, og restauranten har fået det økologiske spisemærke i guld, som betyder, at 90-100 % af maden er økologisk.

 

Himmel og Hav glæder sig til at åbne for spisende gæster i restauranten til maj. Indtil da tilbereder de deres lækre menuer som takeaway fra Ørangeriet. 

 

Velbekomme!

'De 7 små bjerge' for 2 personer

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail