Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i DGI Huset i 2021

Besøg DGI Huset i Herning, der byder på 1 eller 2 overnatninger, dejlig mad og morgenbuffet samt adgang til wellness m.m.

Multi-oplevelse

Trænger I til at komme ud og få fyldt rygsækken med indtryk og sjove oplevelser? Så er dette ophold hos DGI Huset i Herning noget for jer. 

Her er der noget for alle - god mad, drikke og et multihus fyldt til randen med aktiviteter. Og naturligvis Herning by og omegn, der byder på masser af spændende oplevelser. 

 

Vælg mellem disse ophold (pr. person):

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Lækker tapasanretning med minimum 8 elementer på ankomstdagen (spises i hotellets caféområde eller på værelset)
 • 1 glas rødvin til middagen
 • Eftermiddagskaffe med sødt
 • Fri adgang til wellness, fitness og det store vandkulturhus
 • Lækker morgenbuffet med både varmt og koldt

Normalpris 1198 kr. DEALpris 699 kr. 

ELLER

 

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Lækker tapasanretning med minimum 8 elementer på ankomstdagen (spises i hotellets caféområde eller på værelset)
 • 1 glas rødvin til middagen
 • Eftermiddagskaffe med sødt (på ankomstdagen)
 • Fri adgang til wellness, fitness og det store vandkulturhus
 • Lækker morgenbuffet med både varmt og koldt

Normalpris 1.895 kr DEALpris 1.095 kr.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at benytte sig af opholdet. 

 

Et ophold med det hele

Dette ophold har det hele - lækre hotelomgivelser, god mad og drikke, masser af aktiviteter, placering helt centralt i en skøn by og masser af oplevelser i nærområdet. 

DGI Huset byder på en lækker hoteloplevelse - både værelser og omgivelser er i top. Der er sørget for både kaffen og en velafstemt middag med et godt glas vin. 

Et messehotel - Skal I på messe eller til koncert i Herning, er det oplagt, at benytte DGI Huset Herning. Der er kun 4 kilometer til Boxen og MCH Messecenter Herning og ganske få minutters gang fra stationen. Fra hotellet har I direkte adgang til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden via gangbro. 

Et sportshotel - DGI Huset Herning er det eneste hotel i Herning og omegn, som kan kalde sig et sportshotel. Hotellet råder over en stor fitnessafdeling, og der kører over 100 forskellige hold om ugen. Derudover har hotellet en stor svømmehal med svømmebaner, udspringsbassin og varmtvandsbassin.

Og I kan nyde det hele, mens I gæster hotellet. Start evt. med et besøg på hjemmesiden

 

Vil I opleve Herning by eller omegn, er der rig mulighed for det. Se f.eks. på Visitherning.dk og planlæg, hvad I skal se i denne dejlige by midt i det skønneste Jylland. 

 

Rigtig god fornøjelse! 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage på alle åbningsdage fra den 6. maj 2021 til og med den 30. december 2021.

Reservation skal ske til DGI Huset Herning på mail: info@dgi-husetherning.dk eller ved at ringe på tlf. 96 26 74 00 - husk at oplyse jeres værdibevis-ID.

 

Det med småt

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse på DGI Huset i Herning. Rabatten er baseret på hotellets normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og DGI Huset i Herning er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet på tlf. 74 67 32 04.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed for Deal.dk's kunder, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold hos DGI Huset Herning

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail