Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Dybdegående behandling

Få 60 minutters dybdegående totum kropsterapi, der både gavner fysisk og mentalt hos Kroppens Healing i Odense

Dybdegående behandling

Hos Kroppens Healing kan du få en unik, dybdegående behandling, der afspænder og hjælper på ledsmerter, søvnproblemer, migræne og andre fysiske smerter.

 

Du kan se frem til en hel time totum kropsterapi, der også kan afhjælpe stress, angst og depression. Det kan også hjælpe på blokeringer i kroppen i form af sorg, nervøsitet, vrede og skam. 

 

Du får:

  • 60 minutters totum kropsterapi

 

Muligt tilkøb

Der er mulighed for at købe et klippekort med 5 klip med 20 % i rabat. Dette kan købes op til 7 dage efter behandlingen og afregnes direkte med Kroppens Healing.

 

Frigør spændinger

Hos Kroppens Healing møder du Thomas, der gennem en kombination af dybdegående pulserende massage og zonetryk frigør spændinger og blokeringer i kroppen.

 

Behandlingen er for dig, der oplever en primært fysisk problematik, en følelsesmæssig og mental blokering eller en udfordring af mere psykisk karakter.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Ved aktivering af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer, og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

 

Under behandlingen ligger du på klinikkens briks i enten undertøj eller løst sportstøj med et tæppe over dig. Thomas arbejder med din krop gennem dybdegående pulserende massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.

 

Hvor mange behandlinger?

Fokus i kropsterapi ligger på at finde de bagvedliggende årsager, og ikke blot behandle symptomerne. Man arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

 

At få kontakt til gamle følelser kan være en lang proces, og det er derfor meget forskelligt, hvor mange behandlinger, du vil have behov for.

 

Kroppens Healing anbefaler, at de første to behandlinger ligger inden for de første 14 dage. Derefter kan der sagtens gå længere tid mellem, da kropsterapien går så dybt, at kroppen har brug for tid til at bearbejde efterfølgende.

Totum kropsterapi

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail