Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Det Sydfynske Øhav

Oplev Det Sydfynske Øhav med 4 overnatninger på Hotel Christiansminde, spændende udflugter, god mad m.m.

Oplev Det Sydfynske Øhav

Med dette ophold lander I midt i Det Sydfynske Øhav, hvor I får 4 overnatninger på Hotel Christiansminde, der ligger i udkanten af Svendborg, omkranset af træer og lige ved Svendborgsund og Christiansminde Strand.

 

I kommer til at opleve Det Sydfynske Øhav både fra vandkanten, fra søsiden på færgerne og ude på øerne, når I i selskab med lokalkendte guider kommer på ture til Ærø, Drejø og Skarø. Opholdet byder foruden de spændende udflugter også på en masse god mad i formidable omgivelser.

 

Læs videre nedenfor, hvor I kan finde indhold, program, tidspunkter, udflugtsforslag, priser m.m.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Opholdet indeholder (pr. person):

 • 4 overnatninger på Hotel Christiansminde
 • Morgenmad alle dage
 • Middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • 3-retters middag i Hotel Christiansmindes restaurant
 • Oplevelser på Drejø og Skarø med lokal guide inkl. frokost
 • Oplevelser på Ærø med lokal guide inkl. frokost
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Opholdet kan indløses i følgende perioder:

 • 7. juni - 11. juni 2021
 • 5. juli - 9. juli 2021
 • 19. juli - 23. juli 2021
 • 10. august - 14. august 2021

 

Priser:

 • Ophold i delt dobbeltværelse
  DEALpris 5995 kr. pr. person 
 • Ophold i enkeltværelse
  DEALpris 7095 kr. pr. person 

 

Program

Dag 1 – Ankomst til hotellet

Fra kl. 15 er det muligt for jer at tjekke ind på Hotel Christiansminde, hvor der er gratis parkering lige udenfor.

 

Hotel Christiansminde har en unik placering lige ved Christiansminde Strand, der er Svendborgs bedste badestrand og med skov, træer og grønne områder tæt på.

 

Her bliver I indlogeret på et værelse med egen balkon eller terrasse, badeværelse kaffe/te-faciliteter, gratis wi-fi og tv. I hotellets restaurant er der panoramaudsigt ud over Svendborgsund med Thurø og Tåsinge liggende på den anden side af vandet. Hotellet har et nordisk inspireret køkken, der anvender lokale produkter og årstidens friske råvarer.

 

Efter indtjekning kan I gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter længere nede.

 

Det kan på det varmeste anbefales at gå en tur langs Christiansmindestien, hvor I med skoven på den ene side og Svendborgsund og Thurø på den anden går én kilometer ind mod Svendborg i de smukkest tænkelige omgivelser. I kan forsætte endnu en kilometer og komme helt ind til centrum af Svendborg, eller I kan vende om, og enten gå retur langs Christiansmindestien eller følge Øhavsstien retur.

 

Dag 2 – Ø-hop til Skarø og Drejø

Udflugt med forventet afgang kl. 07.30 eller 08.30, og forventet hjemkomst kl. 17.30. Bemærk, at der er to forskellige afgangstidspunkter alt efter dato.

 

Den 8. juni og den 12. august er der afgang kl. 07.30. Den 8. juli og den 20. juli er der afgang kl. 08.30.

 

Program:

Afgang fra færgelejet i Svendborg Havn. I bedes være der senest 10 min. før afgang. Efter en halv times smuk sejlads gennem Det Sydfynske Øhav ankommer I til Skarø, hvor I starter med kaffe og haps på Café Sommersild.

 

Herefter går turen ud til Skarø Kirke, der er beliggende på øens højeste punkt, og hvorfra I har en fin udsigt til Det Sydfynske Øhav. Her skal I se flyvergravene fra anden verdenskrig og høre om øens historie. Næste stop er Apotekerhaven, hvor I får en rundvisning og blandt andet hører om øens spiselige strandurter og får serveret en kryddersnaps.

 

Der er lidt tid på egen hånd før afgang fra Skarø ved middagstid, som enten kan bruges på en tur forbi øens gadekær, hvor det vrimler med frøer og tudser, eller I kan købe en is ved Skarø Is.

 

Efter tre kvarters færgesejlads ankommer I til Drejø, hvor programmet starter med strandsafari-frokost i øens forsamlingshus inkl. en øl, vand eller et glas vin. Guiderne fortæller om øens befolkning, og I besøger efter frokost øens kirke, Drejø Gammel Havn og klinten. Fra klinten er der en fantastisk udsigt til Ærø og Avernakø.

 

Før færgeafgang har I lidt tid til at gå rundt på egen hånd. I samles ved Drejø Forsamlingshus, hvor der også serveres kaffe og kage.

  

Dag 3 – Ærø

Udflugt med forventet afgang kl. 8:25 og forventet hjemkomst kl. 18.00.

 

Glæd jer til at nyde turen gennem Svendborgsund fra Ærøfærgens dæk, hvorfra der er udsigt til de mange øer og det rige fugleliv, der er i øhavet.

 

I ankommer til færgelejet i Ærøskøbing midt på formiddagen, hvor I mødes med jeres lokale guide, der er født og opvokset på Ærø. Fra Ærøskøbing tager i den naturskønne rute til Marstal, hvor I kommer omkring byens kirke og den hyggelige havn.

Fra Marstal køres der via Ommel og Risemark til Ærø Bryggeri, hvor I får en rundvisning og smagsprøver på bryggeriets øl. Der afsluttes med en frokostplatte inkl. 1 genstand.

 

Turen går nu til Søby, hvor I skal se herregården Søbygaard, Vodderup Klint og Søby Volde samt høre om byggeriet af verdens kraftigste el-færge, der er bygget på Søby Værft og i dag sejler mellem Søby og Als.

 

Dagen afsluttes med en byvandring i Ærøskøbing, der mange steder er en smuk tidslomme med brostensbelagte gader og en smuk kirke beliggende ved byens torv. Der vil være lidt tid på egen hånd, før færgen sejler retur til Svendborg.

 

Der serveres middag i Hotel Christiansmindes restaurant kl. 19.00.

 

Dag 4 – Uden program  

Dagen er afsat til, at I kan gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud, senest kl. 10.00.     

Farvel til Svendborg, Det Sydfynske Øhav og Hotel Christiansminde efter nogle gode dage.

 

Oplevelser på egen hånd

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Svendborg.

 

Svendborg Havn har igennem de senere år gennemgået en storslået modernisering. Gå en tur langs havnekanten, nyd de mange lystbåde, der lægger til, se færgerne lægge fra eller gå på opdagelse på Frederiksø, der ligger midt i havnen og I mange år var hjemsted for Svendborg værft. I dag er øen en blanding af industri og caféer, hvor det er muligt at nyde en kold øl og få lidt mad. Her finder I også Danmarks Museum for Lystsejlads. Overvej en tur med Helge, den gamle turfærge, der sejler rundt i Svendborgsund. Havnen er det perfekte sted at få pulsen ned.

 

Svendborg by byder på hyggelige handelsgader, smalle stræder, små butikker og hyggelige caféer. Nyd synes af kirkerne i centrum. Gør holdt ved Vor Frue Kirke og nyd synes af livet på byens torv. Find Havnetrappen på toppen af Møllergade, der fører jer ned mod havnen og giver en fantastisk udsigt over havnen.

 

Der er ikke længere til Thurø Dæmningen fra Hotel Christiansminde end at I kan gå, men vi anbefaler alligevel at tage bilen med. Kør igennem Thurø By og gør evt. holdt ved det lokale bryggeri og køb nogle øl eller delikatesser i bryggeriets butik. Forsæt turen ud til Thurøbund, hvor der er fantastiske omgivelser med skov og vand. Er lysten der til en strandtur, så gør holdt ved Smørmosen, hvor der gemmer sig en virkelig god strand bag træerne.

 

Tåsinge ligger på den anden side af Svendborgsundbroen, der hæver sig over vandet. Her anbefaler vi, at I sætter kursen mod Troense. Troense er en lille idyllisk by med talrige fredede bindingsværkshuse. Her er det oplagt at gå en tur langs vandet og nyde synet af Thurø på den anden side. Kør videre til Valdemar Slot og nyd de herskabelige omgivelser. Lad turen gå videre til Bregninge Kirke, hvor det er muligt at komme op i kirketårnet og få den mest betagende udsigt over Det Sydfynske Øhav, der findes.

 

Ved Landet Kirke kan I genopleve den tragiske kærlighedshistorie om Elvira Madigan og Sixteen Sparre, der ligger begravet her, efter for egen hånd at være kommet af dage, da de ikke kunne få hinanden.

 

Også her kan det anbefales en tur forbi det lokale Bryggeri, der ligger ikke langt fra Svendborgsundbroen.

 

Øen er i sommermånederne en smuk blanding af grønt og blåt, som det kun kan anbefales at besøge.

 

Hjortø er bilfri og har hverken købmand, kro eller kirke. Til gengæld er her ro og fred og et meget rigt dyre- og planteliv. Med kun 4 beboere er Hjortø knap nok befolket, men er til gengæld et oplagt besøgsmål for naturelskere, da man kan opleve over 100 forskellige fuglearter i øens mangfoldige natur. Man kommer til Hjortø med en lille færge fra Svendborg, men den har kun plads til én bil og 12 passagerer, så det er en god idé at reservere plads på forhånd.

 

Faaborg ligger med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven og er én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Faaborg er indbegrebet af sydfynsk stokroseidyl. Byen emmer af historie med sine brostensbelagte, smalle gader, velbevarede gamle købmandsgårde og Klokketårnet, som er byens vartegn.

 

Naturama er Svendborgs moderne naturhistoriske museum, der har en bjergtagende samling af udstoppede dyr, med fokus på nordiske dyr og formidlingen af deres historie. Et uundværligt stop, når man gæster Svendborg.

 

Egeskov Slot er Fyns mest kendte slot, der ikke bare har en uforligneligt smuk slotshave, men også rummer en fantastisk samling af veteranbiler, -motorcykler og -fly i Veteranmuseet, samt et Falckmuseum og det nye Camping Outdoor Museum, der åbner i foråret 2021.

 

Tag turen til Egeskov Slot ad de små fynske bagveje og nyd undervejs det fynske landskab med herregårde, marker og skov.

 

Danmarks Forsorgsmuseum finder i I Svendborgs gamle fattiggård, hvor I kan få fortællingen om fattiglemmer gennem tiderne og de grumme historier om samfundets udstødte.

 

Praktisk info

Reservation skal ske til Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49 inden for 48 timer efter, at I har modtaget jeres værdibevis. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og tilhørende kode.

 

I får tilsendt information fra Ans Rejser cirka 14 dage før opholdet. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere opholdet.

 

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledninger. Chaufføren på bussen og rejselederen er altid helt opdaterede omkring de seneste vejledninger. På udflugterne benyttes der en 4-stjernet bus, og der sørges naturligvis for god ventilation i bussen. Alle gæster har adgang til håndsprit og bussen rengøres dagligt.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

 

Det med småt

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ans Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Oplev Det Sydfynske Øhav

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail