Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Storslåede Færøerne

Få 5 eller 6 fantastiske dage på Færøerne – inkl. fly, 4-stjernet hotel i Tórshavn, mulighed for udflugter med dansktalende rejseleder, billeje m.m.

Kom ud i verden

Rigsfællesskabet mellem Færøerne og Danmark sikrer, at alle, der er bosiddende i Danmark, altid kan besøge Færøerne - og det er virkelig en fantastisk oplevelse!

 

Her mødes storslået natur, med mytologi og historie. Små bygder ligger ved de store fjelde, og Færøerne er en oplevelse for livet. Med denne rejse får I et ophold på et 4-stjernet hotel med mulighed for masser af udflugter med dansk guide – eller I kan vælge at leje en bil og opleve Færøerne på egen hånd.

 

Mulighederne er mange og indtrykkene store. Læs meget mere om indholdet, hotellerne, rejsetidspunkter, de guidede ture og alt det andet praktiske nedenfor.

 

Tryghedsgaranti: Vilholdt Rejser tilbyder tryghedsgaranti på denne rejse. Dette betyder, at hvis rejsen aflyses grundet Covid-19, vil I kunne ombooke til et senere tidspunkt eller få det indbetalte beløb tilbagebetalt direkte fra Vilholdt Rejser.

 

Vælg mellem disse rejser (pr. person):

Afgang fra Billund eller København:

 • Fly fra Billund eller København - Færøerne t/r direkte med Atlantic Airways
 • Alle skatter og afgifter (dog ikke afgift for Covid-19 test i lufthavnen)
 • 1 stk. håndbagage á max. 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max. 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 4 overnatninger på 4-stjernet hotel

 

Afgang fra Aalborg:

 • Fly fra Aalborg - Færøerne t/r direkte med Atlantic Airways
 • Alle skatter og afgifter (dog ikke afgift for Covid-19 test i lufthavnen)
 • 1 stk. håndbagage á max. 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max. 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 5 overnatninger på 4-stjernet hotel

 

Priser og perioder:

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Afgang fra Billund

17.-21. juni - 5 dage DEALpris 6395 kr.
24.-28. juni - 5 dage DEALpris 6795 kr.

13.-17. september - 5 dage*

DEALpris 6695 kr.
20.-24. september - 5 dage DEALpris 6595 kr.

 

*Kun Hotel Hilton Garden Inn.

 

Afgang fra København

13.-17. september - 5 dage* DEALpris 6595 kr.
20.-24. september - 5 dage

DEALpris 6495 kr.

 

* Kun Hotel Hilton Garden Inn.

 

Afgang fra Aalborg

17.-22. juni - 6 dage DEALpris 7195 kr.

24.-29. juni - 6 dage

DEALpris 7495 kr.

 

Du vælger den ønskede rejse og periode, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Velkommen til Færøerne

Denne rejse til Færøerne lægger op til, at I kan opleve de storslåede øer, som I vil.

 

I kan vælge mellem flere hoteller, og der er flere muligheder for at tilkøbe storslåede udflugter. I kan dog også vælge at leje en bil og opleve Færøerne på egen hånd i jeres eget tempo.

 

Hotellerne

Under jeres ophold er det muligt at vælge mellem de to 4-stjernede hoteller Hotel Føroyar og Hotel Hilton Garden Inn. Dette gør I, når I reserverer jeres ophold hos Vilholdt Rejser.

 

Bemærk: Opholdet på Hotel Hilton Garden Inn inkluderer ikke morgenmad. Dette skal tilkøbes – se under praktisk info.

 

Om Hotel Føroyar

Hotel Føroyar er Færøernes største hotel og var det første 4-stjernede hotel på Færøerne. Fra hotellet er der en fantastisk flot udsigt over Tórshavn, Nolsoy og naturen. Hotellet har over 200 værelser i alle størrelser – alle med private faciliteter, wi-fi, hårtørrer og minibar. Opholdet inkluderer hotellets gode morgenmad.

 

Om Hotel Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn er det nye internationale hotel på Færøerne. Et unikt, udsøgt, smukt og moderne hotel, der ligger i rolige omgivelser med en spektakulær panoramaudsigt. Hotellet er indbegrebet af nordisk luksus og komfort.

 

Både værelser og omgivelser tilbyder moderne faciliteter, der vil hive komforten på jeres ophold på Færøerne en ekstra tak op. Glæd jer til et ophold på et af de verdenskendte Hilton-hoteller, hvor I får kvalitet og service i særklasse.

 

Udflugtspakker

I løbet af jeres ophold på Færøerne er det muligt at tilkøbe forskellige udflugter de enkelte dage.

 

Alle udflugter er med dansk rejseleder og kan tilkøbes enkeltvis eller som en samlet pakke. I finder priserne for de forskellige udflugter ved den enkelte beskrivelse nedenfor.

 

Samlet pris for alle 3 udflugter er 2745 kr. pr. person. I sparer 405 kr. pr. person.

 

Dag 2:

Udflugt til Kirkjubøur og Gásadalur med dansk rejseleder: 750 kr. pr. person.

 

Afgang med bus fra hotellet kl. 9.30.

 

Dagens startes med et besøg i Kirkjubøur, der er en af de ældste bygder på Færøerne. Bygden har i dag kun omkring 80 indbyggere, men i middelalderen var bygden bispesæde og Færøernes kulturelle og åndelige højborg. I Kirkjubøur er der mulighed for at besøge Roykstovan, hvor mange generationer af familien Patursson siden 1557 har drevet gården, der i dag er et af de ældste beboede huse i verden. I kan også se de fascinerende ruiner af Magnuskatedralen fra omkring år 1300.

 

Efterfølgende går turen til bygden Gásadalur, hvor I skal se og nyde udsigten til det fantastiske vandfald Mulafossur. Bygden var indtil 2004, hvor der blev sprængt en tunnel ind til bygden, den mest isolerede bygd på Færøerne og tæt på at blive helt affolket. I dag bor der omkring 10 mennesker i bygden. Fra bygden er der en fantastisk udsigt til fjeldene og havet, der er indbegrebet af et færøsk landskab.

 

Herefter går turen retur til hotellet.

 

Dag 3:

Udflugt til Streymoy, Eysturoy og Klaksvik med dansk rejseleder: 1450 kr. pr. person.

 

Afgang med bus fra hotellet kl. 9.30.

 

Første stop på turen er hvalfangerstationen Við Air, hvor I får et indblik i, hvordan hvalfangst foregik på Færøerne. Her kan I se over Sundini, sundet, der skiller Færøernes to hovedøer, Streymoy og Eysturoy, og se hvordan fjeldet rejser sig af vandet på den anden side.

 

I forsætter turen over Atlanterhavsbroen, der bringer jer over på den anden side af Sundini. I passerer bygden Eiði, den berømte stenformation ”Kæmpen og kællingen” og Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur, på 882 m, før I kommer til bygden Gjógv, der ligger på nordøstkysten.

 

Herfra går turen til Klaksvik, hvor der spises frokost. Fra Klaksvik sejler I ud til Kalsoy, hvor I skal se den fascinerende statue af sagnfiguren ”Sælkvinden”. Statuen er bygget til at kunne modstå 13 meter høje bølger.

 

Herefter går turen retur til hotellet.

 

Dag 4:

Udflugt til Tjørnuvik og Saksun med dansk rejseleder: 950 kr. pr. person.

 

Afgang med bus fra hotellet kl. 9.30.

 

Første stop på udflugten er bygden Tjørnuvik, der ligger smukt placeret i bunden af en bugt med fjelde til begge sider og Atlanterhavet ventende længere ude. Undervejs gøres der stop ved det billedskønne vandfald Fossá, der er et af de højeste på Færøerne. I Tjørnuvik vil I opleve et billedskønt og åbent landskab ud til vandet.

 

Langt mere indeklemt, men mindst lige så billedskønt er Saksun, der er det næste stop på turen. Den lille bygd ligger klemt inde mellem fjelde og i bunden af en smal og snæver fjord. Her er der græs på hustagene, og det er som menneske meget svært ikke at føle sig lille i disse fantastiske omgivelser.

 

Herefter går turen retur til hotellet.

 

Praktisk info

Obligatorisk Covid-19 test

Ved ankomst til Færøerne skal alle over 12 år, uanset om de er vaccinerede, testes for Covid-19. Dette sker ved ankomst i lufthavnen. Testen koster 312 kr. og er obligatorisk. Afgiften for testen bliver opkrævet af Atlantic Airways inden afrejse.

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 24 timer efter køb. Enten på info@vilholdt.dk eller på tlf. 61 30 80 37. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Oplys også ønsket hotel samt ønskede tilkøb og tillæg.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser ved reservation.

 • Eneværelsestillæg: 1275 kr.
 • Morgenmad på Hilton Garden Inn: 1000 kr. pr. person
 • Billeje
  • 5 dage med fri km, kasko- og personforsikring: 3450 kr.
  • 6 dage med fri km, kasko- og personforsikring: 4140 kr.
 • Afbestillings- og rejseforsikring: Kontakt Vilholdt Rejser
 • Udflugt på dag 2 til Kirkjubøur og Gásadalur med dansk rejseleder: 750 kr. pr. person.
 • Udflugt på dag 3 til Streymoy, Eysturoy og Klaksvik med dansk rejseleder: 1450 kr. pr. person.
 • Udflugt på dag 4 til Tjørnuvik og Saksun med dansk rejseleder: 950 kr. pr. person.0 kr. pr. person
 • Udflugtspakke med alle 3 udflugter: 2745 kr. pr. person

 

Flytider

Når I ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal I holde øje med Vilholdt Rejsers logo ved udgangen. Her står guiden klar til at tage imod jer.

 

Alle angivne tider er lokale tider. Danmark er 1 time foran Færøerne. Alle flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Flyselskab: Atlantic Airways.

 

Alle afgange er direkte og uden mellemlanding.

 

Flyafgange fra Billund 

17. juni 2021 21. juni 2021
Afgang fra Billund kl. 11.35, ankomst til Færøerne kl. 12.35 Afrejse fra Færøerne kl. 14.40, ankomst til Billund kl. 17.30

 

24. juni 2021 28. juni 2021
Afgang fra Billund kl. 11.35, ankomst til Færøerne kl. 12.35 Afrejse fra Færøerne kl. 14.40, ankomst til Billund kl. 17.30

  

13. september 2021 17. september 2021
Afgang fra Billund kl. 18.15, ankomst til Færøerne kl. 19.15 Afrejse fra Færøerne kl. 19.30, ankomst til Billund kl. 22.20

 

20. september 2021 24. september 2021
Afgang fra Billund kl. 18.15, ankomst til Færøerne kl. 19.15 Afrejse fra Færøerne kl. 19.30, ankomst til Billund kl. 22.20

  

Flyafgange fra København

13. september 2021 17. september 2021
Afgang fra København kl. 12.25, ankomst til Færøerne kl. 13.40 Afrejse fra Færøerne kl. 14.30, ankomst til København kl. 17.35

 

20 september 2021 24. september 2021
Afgang fra Kastrup kl. 12.25, ankomst til Færøerne kl. 13.40 Afrejse fra Færøerne kl. 14.30, ankomst til Kastrup kl. 17.35

 

Flyafgange fra Aalborg:

17. juni 2021 22. juni 2021
Afgang fra Aalborg kl. 16.55, ankomst til Færøerne kl. 17.50 Afrejse fra Færøerne kl. 9.45, ankomst til Aalborg kl. 12.30

 

20 september 2021 24. september 2021
Afgang fra Aalborg kl. 16.55, ankomst til Færøerne kl. 17.50 Afrejse fra Færøerne kl. 9.45, ankomst til Aalborg kl. 12.30

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på de normale listepriser. Der er et begrænset antal pladser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte afgange.

 

Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Vilholdt Rejser er den tekniske arrangør. Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Vilholdt Rejsers repræsentant med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Færøerne

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail