Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sommerophold i Himmerland

Lad Aars Hotel danne rammen om et sommerophold i Himmerland, der byder på 2 overnatninger, 2-retters menu hver aften og morgenbuffet

Her er årets sommerophold

Hvis I er på jagt efter inspiration til, hvor turen kan gå hen, når det for alvor bliver sommer i Danmark - så stop op et øjeblik og læs, hvad Aars Hotel kan tilbyde.

 

Aars Hotel er som navnet afslører beliggende i Aars i det vestlige Himmerland, hvor det har fungeret som byhotel siden slutningen af det forrige århundrede. 

 

Hotellet roses flittigt af deres kunder for at levere god værdi for pengene, hvilket både kan smages i den inkluderede mad, mærkes på jeres værelse og opleves i serviceniveauet hos det imødekommende personale.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters menu eller buffet begge dage
  • Morgenmadsbuffet

 

Aars Hotel

Det er let at komme til Aars, der ligger mindre end 13 km vest for E45 og med en god landevej det sidste stykke vej.

 

Bilen får I let parkeret på en af de 100 parkeringspladser, der er ved hotellet. Og med kufferten i hånden er det nu bare, at gå ind og blive indlogeret på et af hotellets 27 værelser.

 

Hotellets restaurant står klar med maden både morgen og aften under opholdet. Før aftensmaden på ankomstdagen er det oplagt at strække benene og gå en tur I Aars som hotellet ligger midt i. De følgende dage kan I så gå på opdagelse i omegnen.

 

Omegnen

Himmerland er et smukt og en smule overset stykke af Danmark. Området kan både byde på unik natur og smukke kystområder.

 

Der er fra Aars mindre end en halv times kørsel til Rold Skov. Området er en skattekiste for jer, der gerne vil gå en tur. Foruden at være Danmarks næststørste skov, så dækker området også over Rebild Bakker. Og I kan i området finde museer, historiske mindesmærker, kalkminer m.m. - det er ganske en enkelt en guldgrube af oplevelser.

 

Kører I en halv time den anden vej fra, så kommer I til Limfjorden. Besøg Løgstør, og nyd byens fine havnemiljø. Se klinterne ved Ertebølle. Eller kør en tur til Hvalpsund og tag færgen over til Sundsøre og tilbage igen. Det koster ikke meget pr. næse og er en god måde at opleve Limfjorden fra vandet på.

 

Lige syd for Aars ligger Borremosefæstningen, der absolut også er værd at svinge forbi. Den befæstede jernalderlandsby dukkede op under nogle udgravninger for knap 100 år siden og det er markeret i landskabet, hvordan landsbyen har formet sig. 

 

Opholdet på Aars Hotel er en hyggelig måde at opleve Himmerland på, og hvor I hurtigt kan komme ud og opleve den storslåede natur, der kendetegner området.

 

Hvis I har lyst til at prøve kræfter med golfspillet eller allerede er inkarnerede golfspillere er der rig mulighed for at afprøve evnerne. Der er nemlig ikke mindre end 7 golfbaner i området. Og passer timingen, kan I endda se de store stjerner, når European Tour gæster Farsø i slutningen af maj - kun en anelse længere end et golfslag fra Aars.  

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag til fredag fra den 7. maj 2021 og frem til den 18. august 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Reservation skal ske til Aars Hotel på tlf. 98 62 16 00. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Det med småt

Vi gør opmærksom på, at der ofte kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra aftalepart (firma), så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Eventuel rabat er baseret på listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk er kun formidler af dette tilbud, og aftaleparten er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte aftalepart (firma).

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være muligt.

Se vore øvrige rejsevilkår her.

Sommerophold i Himmerland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail