Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Luksus velværebehandling

Hiv et par timer ud af kalenderen, og nyd 2 ½ times ren forkælelse med blandt andet massage og ansigtsbehandling hos Clinique Nostalgi i Snekkersten

Tid til DIG

Glæd dig til at indløse denne deal og forkæl både ansigt og krop med en skøn behandling, der giver fuldkommen afslappende velvære og efterlader dig fuld af ny energi.

 

Behandlingen er perfekt til dig, der ønsker lidt mere egenomsorg, selvforkælelse og tid til dig. Her vil alting nemlig handle om dig i 2 ½ time!

 

Du får:

  • Luksus velværebehandling for ansigt og krop 
    Varighed: 2½ time

 

Skøn og omfangsrig behandling

Behandlingen starter med en session, hvor du bliver guidet ned i en dyb ro, så du slipper dine tanker og mærker din krop. Dette bevirker, at både krop og sind bliver klar til at tage imod behandlingen. 

Herefter får du en kropsbehandling, der inkluderer:

  • Helkropsmassage, der giver ro og tid til fordybelse
  • Body scrub, der får din hud til at føle sig ren og velplejet
  • Aromatisk og fugtgivende bodylotion, der indeholder essentielle olier af sød appelsin, cedertræ, geranium, rose, sandeltræ og vetiver
  • Fodbehandling bestående af fodscrub og fodmassage med nærende sacha inche-olie, genopbyggende panthenol og antiseptisk neem-ekstrakt

 

Behandlingen afsluttes med:

  • Luksus ansigtsbehandling der forynger og genopbygger huden med de skønne 100 % veganske produkter fra Sublime-serien fra Comfort Zone. Der bliver brugt en speciel ansigtsmassage, der er effektiv til at genskabe glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives, ligeledes stimuleres 24 akupunkturpunkter, der har indflydelse på hele kroppens energisystem.

 

Velkommen hos Clinique Nostalgi

Birgitte, der driver klinikken, er blandt andet uddannet psykoterapeut og har siden taget en lang række kurser inden for bl.a. massage.

 

Hos Clinique Nostalgi arbejdes der med et holistisk menneskesyn, hvilket betyder, at mennesket betragtes som én organisme, hvor det psykiske, kropslige, følelsesmæssige, spirituelle og sociale liv gensidigt påvirker hinanden. 

 

God fornøjelse!

Luksus velværebehandling

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail