Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fantastiske Langeland ♥

Bo i en hyggelig hytte med havudsigt på skønne Langeland, der byder på smuk natur og spændende seværdigheder for store og små

Hytte-hygge med havudsigt

Tag afsted og nyd tiden sammen i en 5-stjernet hytte med havudsigt på Emmerbølle Strand Camping. Her er soveplads til op til 7 personer med eget bad og toilet. 

 

Hytten har en stor syd- og vestvendt terrasse med halvtag, så man kan sidde ude, selv hvis vejret ikke arter sig. Med en god og rummelig indretning er der plads til hele familien.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i 30 m2 hytte med havudsigt (med 6-7 sovepladser)
 • Slutrengøring
 • Toilet og bad
 • Køleskab, komfur, ovn og opvaskemaskine
 • Fjernsyn i stuen
 • Miljø- og pladsgebyr
 • Elforbrug
 • Fri adgang til fitnessrum
 • Fri adgang til swimmingpool (i perioden 13. maj til 1. september)

 

Bemærk: Ønsker I at være flere end 2 personer, kan dette tilkøbes, se under tilkøb. 

 

Vælg mellem:

2 overnatninger for 2 personer:

 • 12. april - 12. maj 2021
  DEALpris 1.495 kr.
 • 13. maj - 26. juni 2021
  DEALpris 1.595 kr.
 • 21. august - 12. september 2021
  DEALpris 1.495 kr.

 

3 overnatninger for 2 personer:

 • 12. april - 12. maj 2021
  DEALpris 1.795 kr.
 • 13. maj - 26. juni 2021
  DEALpris 1.995 kr.
 • 21. august - 12. september 2021
  DEALpris 1.795 kr.

 

Oplev Langeland

Emmerbølle Strand Camping, hvor hytterne ligger, er en 4-stjernet plads beliggende helt ned til egen sandstrand. Der er masser af skøn natur i området, hvor det er muligt at gå på øhavsstien, der med sine i alt 220 km er en af Danmarks længste vandrestier. I kan også følge de anlagte cykelstier eller gå lidt hen ad stranden med en fiskestang.

 

Pladsen har 25 m2 opvarmet swimmingpool (i perioden 13. maj til 1. september), stort fitnessrum og lækre sanitære faciliteter. Her kan I campere på første klasse med tæerne helt nede i vandkanten og med alle muligheder, uanset om I vil have pulsen op eller ned.

 

Hytterne har et stort køkken-alrum med direkte adgang til terrassen og udsigt over havet. Derudover er der separat soveværelse med dobbeltseng, separat børneværelse med køjeseng og en enkeltmandsseng samt en hems med to sovepladser. Hemsen har opgang på en stige fra stuen. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, komfur, ovn, opvaskemaskine og service, og i stuen finder I et 21” fjernsyn. 

 

Bemærk: Der er kun enkeltmandssenge i hytter med plads til 7 personer.

 

Udforsk lokalområdet

Langeland er rig på natur, kultur, historie og oplevelser. Tag f.eks. på arkæologisk museum i Rudkøbing, bliv klogere på plantemedicinens historie i Medicinhaverne eller kig på vilde heste. I kan også opleve den langelandske natur på cykel eller til fods i roligt tempo.

 

Langeland blev sidste år tildelt en Michelin-stjerne og fremgår dermed i Michelin-guiden over danske seværdigheder med Michelin-stjerner.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske i perioderne:

 • 12. april - 12. maj 2021
 • 13. maj - 24. juni 2021
 • 23. august - 12. september 2021

 

Reservation skal ske til Emmerbølle Strand Camping på tlf. 62 59 12 26 eller mail til info@emmerbolle.dk - husk at oplys koden fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Evt. tilkøb:

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Emmerbølle Strand Camping:

 

Ekstra person 70 kr. pr. nat
Leje af linned 70 kr. pr. person
Medbringelse af hund 30 kr. pr. nat
Sauna (mindst 2 personer) 100 kr. pr. person for 2 timer
Jacuzzi (for 2 personer) 400 kr. for 2 timer 

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Emmerbølle Strand Camping er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Emmerbølle Strand Camping på tlf. 62 59 12 26.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Langeland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail