Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Innovativ behandling

Besøg StyleLounge i Fredericia og prøv en innovativ behandling, der gør underværker for din hud

Til din hud

Micro Needling med Skinpen er en innovativ og minimalt invasiv behandling til at forbedre hudens struktur. Behandlingen er ideel til behandling af fine linjer, rynker, ar, pigmentpletter og grov hudstruktur.

Du får: 

  • Behandling med Micro Needling (skinpen)

 

Om behandlingen

Skinpen-behandlingen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.

Metoden består i, at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer ved at skabe nyt kollagen-væv i en proces, som tager ca. fire uger.

Kollagen-væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver, og det er en væsentlig årsag til, at der opstår fine linjer og rynker i huden.

 

Velkommen til Stylelounge 

Teamet hos Stylelounge, Line og Irene, står klar til at modtage dig og giver altid alle kunder en målrettet og seriøs behandling.

Line, der er indehaver, er lægeeksamineret massør, så du er sikker på, at fagligheden såvel som erfaringen er i top. Line er derudover uddannet kosmetolog, hårextensionist inden for flettemetoden, vippetekniker inden for classic single lashes og lash lift. Derudover tilbyder hun behandlinger med CND shellac, spraytan, voksbehandlinger samt brude-/gallamakeup og opsætninger.

Irene er uddannet hudplejekonsulent, spraytanist og frisør. Hun tilbyder derudover neglelakeringer med CND/shellac, lash lift samt voksbehandlinger.

Der er derfor ikke meget, dette erfarne team ikke kan gøre for dig - uanset hvad dine udfordringer, ønsker og behov er. 

 

Rigtig god fornøjelse!

Micro Needling med Skinpen i Fredericia

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail