Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på færgekroen

Få stillet sulten på frisk luft og god mad med et ophold for 2 på Hvalpsund Færgekro lige ved Limfjorden. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger

Gastromiddag og havnemiljø

I finder Hvalpsund Færgekro ikke mange skridt fra, hvor den lille færge Mary besejler ruten mellem Hvalpsund og Sundsøre. Her ligger færgekroen som en del af det hyggelige havnemiljø i Hvalpsund på den naturberigede halvø Louns, der stikker ud i Limfjorden.

 

På færgekroen kan I vælge mellem 1 eller 2 overnatninger, der bl.a. inkluderer en 3-retters gastromiddag i kroens restaurant, hvorfra der er udsigt til havnen og Limfjorden.

 

Men det er ikke det eneste! Se her, hvad I kan vælge mellem og læs mere om Hvalpsund Færgekro og omgivelserne nedenfor.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstdrink
  • 3-retters gastronomimiddag
  • Dejlig stor morgenbuffet

Normalpris 1818 kr. DEALpris 998 kr.


Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Klassisk wienerschnitzel på dag 1
  • Velkomstdrink på dag 2
  • 3-retters gastronomimiddag på dag 2
  • Dejlig stor morgenbuffet begge dage

Normalpris 3216 kr. DEALpris 1775 kr. 

 

Om Hvalpsund Færgekro

Når I ankommer til Hvalpsund Færgekro lige ved havnen i Hvalpsund, bliver I indlogeret på et af kroens 28 lyse og behagelige værelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse, en god seng, tv, brod og stol, og hvad der ellers kræves for at I kan føle jer hjemme under jeres ophold.

 

Før middagen er det oplagt at strække benene på havnen, der ligger lige udenfor Færgekroen. Nyd det hyggelige havnemiljø, kast et blik på Limfjorden og fyld lungerne med den friske havluft. I kan også gå ned til den lille strand, der ligger nærved, hvis I vil strække benene lidt mere.

 

Fra færgekroens restaurant er der også udsigt til havnen, og I kan roligt glæde jer til den inkluderede gastromiddag, ligesom det er en fryd at stå op til den morgenbuffet, der er inkluderet i opholdet.

 

På Tripadvisor får Hvalpsund den flotte gennemsnitskarakter 4 ud af 5, og roses især for det gode forhold, der er mellem pris og indhold.

 

Se for eksempel, hvad denne Tripadvisor-bruger skrev i sin anmeldelse under overskriften ”Dejligt rummelige værelser og rigtig god mad” tilbage i september 2020:

 

”Besøgte kroen i et par nætter og fik dejlig stort værelse med udsigt over vandet og nød en ret god middag (der var) inkluderet i opholdet.

 

Fin service og rent og ordentlig i disse coronatider.

 

Absolut værdi for pengene.”

 

Om området omkring Hvalpsund

En oplagt attraktion ligger få skridt fra færgekroen. For den færgedrift, der har givet kroen sit navn er stadig i gang. For kun 25 kr. pr. næse kan I komme på en sejltur med færgen fra Hvalpsund til Sundsøre og tilbage igen.

 

På Sundsøre Havn finder i Brænderiet Limfjorden, der holder åbent på udvalgte tidspunkter og efter aftale, så det er muligt at købe deres gin, whisky, rom m.m. med hjem, hvis I vil have et velsmagende minde om turen.

 

Vil I have mere frisk luft, så glæd jer over, at store dele af halvøen Lovns, hvor Hvalpsund Fægekro ligger, er fredet natur. Så er der rig mulighed for at tage en tur ud i det blå og nyde skoven, markerne og det kuperede landskab med de mange morænebakker, der er omgivet af Limfjordens vand. Gør eventuelt stop ved klinten ved Melbjerg Hoved og lad jer fascinere af dette smukke naturfænomen.

 

Et ophold på Hvalpsund Færgekro er for jer, der vil ned i tempo og ud til vandet - og ikke mindst nyde god mad.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage fra d. 6. maj 2021 til og med d. 30. november 2021. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

Tilkøb og tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte til Hvalpsund Færgekro:

 

Tillæg ved ophold henover fredage og lørdage samt i juli og august måned: 400 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til værelse med balkon eller på 1. sal: 150 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hvalpsund Færgekro på post@hvalpsund-faergekro.dk eller på tlf. 98 63 86 00 mandag-fredag kl. 10-17.00. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hvalpsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hvalpsund Færgekro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på færgekroen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail