Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i luksushytte

Oplev charmerende Sallingsund Færgekro på Mors. I får 2 overnatninger i en luksushytte inkl. morgenmad, forbrug af el og vand samt slutrengøring

Ophold for 2 på færgekroen

Tag én, du holder af, med på et ophold i en luksushytte på Sallingsund Færgekro. 

 

Et ophold på Sallingsund Færgekro er oplagt, hvis I vil forkæle hinanden med en hyggetur til de fantastiske omgivelser på Mors, lige ned til Sallingsund, hvor Limfjordens vande løber igennem. 

 

Opholdet for 2 inkluderer: 

  • 2 overnatninger i luksushytte
  • Morgenmad - så længe, der er lukket i restauranten, nydes den i hytten. Når restriktionerne bortfalder, og det igen er muligt, serveres der morgenbuffet i restauranten
  • Forbrug af el og vand samt slutrengøring

Normalpris 2390 kr. DEALpris 1595 kr. 

 

Kongelige smagsoplevelser

Sallingsund Færgekros historie kan spores helt tilbage til slutningen af 1600-tallet, og kroen fik sit Kongelige Privilegium i 1667. De nuværende krobygninger har været i brug siden 1938, og den særligt hyggelige krostemning er velbevaret. 

 

Kroens restaurant har stor fokus på, at alle retter tilberedes helt fra bunden. "God mad tager tid", men det er virkelig ventetiden værd. 

 

Luksushytterne er idyllisk beliggende kun 100 meter fra Limfjorden og har den smukkeste udsigt ud over fjorden og den karakteristiske Sallingsundbro. Det gamle færgeleje, hvor færgerne Pinen og Plagen sejlede, kan ses her. De naturskønne Legind Bjerge ligger lige uden for døren, og her er rig mulighed for en idyllisk gåtur.

 

Besøger I færgekroen om sommeren, kan I nyde en masse dejlige, varme timer ved kroens badestrand med badebro.

 

I kan også tage en tur ind til Nykøbing Mors, den gamle købstad, der er øens centrum. Her mødes I af en charmerende bystemning, hvor der er rig mulighed for at nyde de mange specialbutikker og den unikke atmosfære.

 

Udstyr i luksushytterne

Luksushytterne er udstyret med 4 sengepladser, en stue med spiseplads, flotte møbler og fjernsyn, et køkken med komfur, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine og el-kedel og et bad/toilet med bruseniche og hårtørrer.

 

Fra 1. sal er der udgang til en møbleret terrasse, hvortil I har mulighed for at låne en grill.

 

Der er desuden dyner, puder, luksushåndklæder og luksuslinned i hytten.

 

Praktisk info

Ankomst alle ugens dage fra den 6. april 2021 til og med den 1. april 2022. Dog ikke fra den 14. juni 2021 til og med den 15. august 2021.

Check in fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles og betales hos Sallingsund Færgekro:

 

Tillæg for overnatning fredag til lørdag 150 kr. pr. ophold
Tillæg for overnatning lørdag til søndag250 kr. pr. ophold
Tilkøb overnatning for flere personer udover 2 personer.  Forhør dig på færgekroen

 

Reservation: I reserverer ved at kontakte Sallingsund Færgekro på tlf. 97 72 00 88 eller via mail info@sfkro.dk - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, jeres værdibevis-ID og den unikke kode.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i luksushytte på Sallingsund Færgekro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal hytter til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra hotellet, så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Sallingsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Sallingsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail