Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hotel Marie i Skagen

Ophold på Hotel Marie i hjertet af Skagen inkl. overnatning, morgenbuffet og 2-retters menu på Pakhuset - pris for 2

Lyst og lækkert

Lyset i Skagen er noget ganske særligt, og det er de indbydende værelser på Hotel Marie også. Her bliver I tjekket ind til et ophold på toppen af Danmark - og til et ophold, der også er helt på toppen.

 

På Hotel Marie kommer I til at bo tæt på havnen, tæt på byen og tæt på den velkendte Restaurant Pakhuset, der har samme ejere som Hotel Marie - her kan I se frem til at spise en 2-retters menu, der er inkluderet i prisen.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • 2-retters menu på søster-restauranten "Pakhuset"
 • Morgenbuffet
 • Kaffe og te på værelset under hele opholdet
 • Gratis parkering

 

Hotel Marie

Hotel Marie ligger kun 300 meter fra Restaurant Pakhuset og cirka lige så langt fra havnen og Skagens hyggelige gågade. Derudover er seværdigheder som Anchers Hus, Skagens Museum og Skagen Bamsemuseum også inden for gåafstand. 

 

Hotellet er stadig så nyt, at det endnu ikke har fejret sin 10-års fødselsdag. Her venter der jer et ophold på et behageligt lyst dobbeltværelse med eget badeværelse, strygebræt og strygejern samt kaffe og te, fladskærm med Google Chromecast og gratis wi-fi.

 

Glæd jer til at opleve Skagen - tag en afstikker til Gammel Skagen, kør op og se Grenen eller gå en tur ved Råbjerg Mile. Skagen er et fantastisk sted, og med denne deal får I også fantastiske rammer til jeres ophold.

 

Restaurant Pakhuset

Med til opholdet hører en 2-retters menu på Restaurant Pakhuset. Restauranten er kendt vidt og bredt for sin fantastiske beliggenhed ved Skagen Havn, der i sommermånederne trækker mange mennesker til.

 

Det er dog ikke kun stedet, der gør det. For maden, der serveres, er i en kvalitet fuldt ud på højde med beliggenheden. Her serveres der klassiske retter, og I må godt skrue lidt op for forventningerne, før I går til bords, for vi lover, at det bliver godt.

 

Bemærk: 

 • I uge 49-51 er der ændrede åbningstider i Pakhuset, således at der mandag er lukket, tirsdag-lørdag er åbent til både frokost og aften, og søndag kun er åbent til frokost. Dette betyder, at på et fåtal af ankomstdagene vil den inkluderede 2-retters menu blive serveret til frokost. Forhør jer eventuelt hos hotellet, når I reserverer jeres ophold
 • I Uge 4-15 er Pakhuset lukket mandag. Tirsdag og onsdag i disse uger – muligvis kun frokost (forhør jer ved booking af værelse, om Pakhuset er åbent om aftenen). Torsdag til lørdag er der åbent hele dagen, søndag kun åbent til frokost

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage fra den 21. september 2021 til den 18. december 2021 og igen fra den 27. januar 2022 til den 29. juni 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Hotel Marie:

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag, lørdag og helligdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Forårstillæg: 200 kr. pr. nat fra den 1. april 2022 til den 29. juni 2022 
 • Opgradering til Deluxe: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til lejlighed: 450 kr. pr. lejlighed pr. nat
 • Ekstra overnatning inkl. morgenbuffet: fra 900 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Marie på info@hotelmarie.dk. Oplys at i er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Marie, der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Marie er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Tilbud på ophold på Hotel Marie

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail