Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Festligt hverdagsophold

Tag hverdagene i brug til et ophold på Dolphin Hotel Herning, der byder på god mad, levende musik m.m. i et område med mange grønne muligheder

Gode dage med god mad

Mon ikke vi er mange, der savner liv og glade dage? Nu kan I i hvert fald gøre hverdagene lidt festligere med et hverdagsophold på Dolphin Hotel Herning.

 

Hverdagsopholdene har ankomst mandag, og udover at forsøde ugens start, så bliver I i løbet af jeres ophold trakteret med god mad, intim koncert og meget andet.

 

Se her, hvad I får og læs mere om det nyrenoverede hotel og de naturrige omgivelser nedenfor.

 

Opholdet indeholder (pr. person):

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Velkomstkaffe, frisksmurte boller og kage kl. 16 på ankomstdagen
 • 2-retters menu eller buffet efter kokkens valg på ankomstdagen
 • Sprudlende cava før middagen tirsdag
 • 3-retters festmenu tirsdag
 • Intim koncert tirsdag aften
 • Morgenmad begge dage
 • Gratis parkering

Prisen gælder pr. person. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer.

 

Om hotellet

Intet slår et godt første indtryk, og det starter godt, når I bliver mødt med kaffe, kage og frisksmurte boller ved ankomsten til Dolphin Hotel Herning. 

 

Hotellet har siden det skiftede ejere i midten af 2019 undergået løbende renovering, og er i dag både leveringsdygtigt i god mad, god stemning og gode, indbydende faciliteter.

 

I bliver indlogeret på et af hotellets klassiske og hyggelige hotelværelser, hvor I har alt, hvad I skal bruge for at få et hyggeligt ophold. 

 

Både på opholdets første og anden dag kommer I til at opleve, hvad hotellets køkken kan præstere. Maden har et klassisk afsæt, der giver glade gæster og mætte maver. Både når middagen serveres, men også når I om morgenen går til bords og oplever hotellets morgenbuffet.

 

På opholdets anden aften er der levende musik, der nok skal få humøret op blandt tilhørerne - og hvem ved, måske humøret også er til en lille svingom eller til at synge med.

 

Omkring Herning

Der findes mange små oversete perler i området omkring Herning. Find eksempelvis frem til Knudmosebjerget i den sydlige del af byen. Bjerget ligger i et større grønt område, der afgræsses af får og køer - og fra det knap 80 meter høje bjerg har I en forrygende udsigt over byen.

 

Også De Geometriske Haver er en god, grøn og gratis oplevelse, der ligger tæt på hotellet. De mange meter høje hække skaber nogle nærmest labyrintagtige rum, der er værd at gå på opdagelse i.

 

Haverne ligger tæt ved Heart, byens smukke kunstmuseum - og tæt ved Elia, det ikoniske kunstværk, der hæver sig op fra jorden og også giver jer en smuk udsigt over omgivelserne . 

 

Nord for Herning finder I Løvbakke Dyrehave, hvor I kan opleve dådyr mens I går rundt på områdets mange stier.

 

Alt dette kan opleves få minutters kørsel fra hotellet. Vil I se flere muligheder, så kan de eksempelvis findes på Visit Hernings hjemmeside.

 

Praktisk info

Mulige ankomstdatoer:

 • Maj 2021
  17. maj og 31. maj
 • Juni 2021
  7. juni, 14. juni, 21. juni og 28. juni
 • August 2021
  9. august, 16. august og 23. august
 • September 2021
  6. september, 20. september og 27. september

 

Check in er muligt fra kl. 15 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til info@dolphinherning.dk eller på tlf. 97 22 15 22 - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt den ønskede ankomstdato.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Hotel Dolphin.

 • Hund: 200 kr. pr. hund pr. dag

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person, ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk er kun formidler af dette tilbud, og Dolphin Hotel Herning er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Festligt hverdagsophold

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail