Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vælg din velvære

Glæd dig til velfortjent velvære, når du kan vælge mellem 2 behagelige massager hos Vigør Klinik i Rødekro

Forkælelse efter eget valg

I denne tid er der ikke noget som at forkæle sig selv lidt ekstra med god og velfortjent velvære. Det ved de hos Vigør Klinik, hvor du kan vælge mellem 2 typer massage til at få løsnet op i skuldrene, nakken eller et andet sted på kroppen, hvor du er plaget af spændinger.

 

Du får:

  • 30 minutters massage

 

Vælg mellem:

  • Fysiurgisk massage
  • Sports-/idrætsmassage

 

Din massage

Den fysiurgiske massage er en almindelig, dybdegående muskelmassage, som giver dig øget blodgennemstrømning samt skaber hurtigere og bedre udskillelse af affaldsstofferne. Massagen anvendes til et bredt område af problemer som f.eks. 'kontornakke' og 'musearm', knæ, der er irriterede og en ryg, som føles låst. 

 

Med sports-/idrætsmassagen arbejdes der dybere ned i muskelvævet, som ofte har skader som følge af overbelastning. Du vil have stor glæde af massage, hvad enten du er motionist eller dyrker sport på højere niveau. Sportsmassagen suppleres ofte med god udstrækning. 

 

I professionelle hænder

Behandlingen udføres af Sella, der både er uddannet massør og fodplejer. Hun har haft egen klinik i 20 år, og du er derfor i helt trygge hænder. Læs mere om Sella og hendes behandlinger her.

 

God fornøjelse!

Valgfri massage i Rødekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail