Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ferielejlighed på Langeland

Oplev det sydlige Langeland fra en ferielejlighed på Ristinge Camping, ikke langt fra en af Danmarks bedste sandstrande. Vælg mellem 2 eller 3 overnatninger

Sæt kurs mod strand og vand

Skal det lugte lidt af sommer og sol, strand og vand, så sæt kursen mod Ristinge Camping på det sydlige Langeland, hvor der står en ferielejlighed klar til jer.

 

I kan vælge mellem 2 eller 3 overnatninger. Opholdet er for 2 personer, men der kan tilkøbes, så I kan være op til 6 personer i lejligheden. Perfekt, hvis ungerne skal med.

 

Glæd jer til et par afslappende dage tæt på Ristinge Strand, der hører til de absolut bedste strande i Danmark med sandbund og små klitter.

 

Se her, hvad I får - og læs mere om ferielejligheden og omgivelserne nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i nyrenoveret ferielejlighed 
 • Slutrengøring
 • Bad og toilet
 • Køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine
 • Fjernsyn i stuen
 • Elforbrug
 • Adgang til swimmingpool

 

Bemærk: Der er plads til 6 personer i lejligheden. Ekstra overnattende kan tilkøbes for 70 kr. pr. person pr. nat.

 

Priser og perioder

2 overnatninger:

 • Den 12. maj 2021 til den 25.juni 2021
  DEALpris 1395 kr.
 • Den 26. juni 2021 til den 3. juli 2021
  DEALpris 1695 kr.
 • Den 14. august 2021 til den 28. august 2021
  DEALpris 1395 kr.

 

3 overnatninger:

 • Den 12. maj 2021 til den 25. juni 2021
  DEALpris 1595 kr.
 • Den 25. juni 2021 til den 3. juli 2021
  DEALpris 1895 kr.
 • Den 14. august 2021 til den 28. august 2021
  DEALpris 1595 kr.


I vælger den ønskede variant, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Ristinge Campingplads

I bliver indlogeret i en af campingpladsens hyggelige ferielejligheder, der er indrettet med køkken, spisehjørne, hyggekrog og badeværelse i stueetagen og soveværelse på førstesalen. Ferielejligheden har også sin egen lille terrasse.

 

Ristinge Camping har alle de faciliteter, der forventes af en moderne campingplads. Der er et minimarked, hvis I mangler lidt fornødenheder. Derudover er der pool og masser af legemuligheder for børnene.

 

Området omkring Ristinge

Der er ingen tvivl om, at mange vælger Ristinge som feriedestination på grund af stranden, der hører til blandt de bedste i Danmark. Her er der sandstrand, små klitter og sandbund. Stranden er børnevenlig, blandt andet er der forholdsvis lavvandet.

 

Også Ristinge Klint er et besøg værd. Klinten er ikke længere væk, end at den kan nås på en rask gåtur. De op til 30 meter høje skrænter vender ud mod Østersøen, der strækker sig så langt øjet rækker. I kan fra stranden også se over til Ærø, der stikker op fra vandet mod vest.

 

På det sydlige Langeland kan I også opleve den kolde krig på Langelandsfortet, opleve de vilde heste ved Gulstav Mose, opleve Kong Humbles Grav eller opleve den lille havnelandsby Bagenkop.

 

Der er oplevelser nok at komme efter - men I kan selvfølgelig også vælge bare at slappe af i ferielejligheden. Tiden er helt jeres egen på Sydlangeland.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske i perioderne:

 • Den 12. maj 2021 til den 3. juli 2021
 • Den 14. august 2021 til den 28. august 2021

 

Reservation skal ske til Ristinge Camping - Feriepark Langeland på tlf. 62 57 13 29 eller via mail info@ristinge.dk. Oplys koden fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer samt eventuelle tilkøb.

 

Tilkøb:

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Ristinge Camping - Feriepark Langeland:

 • Ekstra person: 70 kr. pr. person pr. nat
 • Linnedleje: 70 kr. pr. sæt
 • Hund: 30 kr. pr. nat 

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ristinge Camping - Feriepark Langeland er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ristinge Camping - Feriepark Langeland på tlf. 62 57 13 29 .

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ferielejlighed på Langeland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail