Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Massage til top eller tå

Besøg Lene Vinther - holistisk energiarbejder i Otterup og vælg mellem en ansigts- og hovedbundsmassage eller en fodmassage

Tid til selvforkælelse

Glæd dig til en professionel massage hos Lene Vinther - holitisk energiarbejder i Otterup, hvor du kan forkæle dig selv med en ansigts- og hovedbundsmassage eller fodmassage. 

Massagen, uanset hvilken du vælger, er afslappende og du skal bare nyde denne stund med tonerne af behagelig, stille musik i baggrunden.

 

Vælg mellem:

  • Ansigts- og hovedbundsmassage - 30 min.
  • Fodmassage - 30 min. 

Du vælger den ønskede behandling, når du bestiller tid.


Bemærk: Du har mulighed for at købe et 5-turs klippekort med 10 % rabat i forbindelse med indløsning af værdibeviset til blot 1350 kr. 

Dette aftales og afregnes direkte hos Lene Winther.

 

Om ansigts- og hovedbundsmassage

En god dybdegående hovedbundsmassage er fantastisk for krop og sjæl. Udover at være afslappende og skabe ro i nervesystemet, udløser massagen også hormonet oxytocin, som giver fornyet energi og glæde. Massagen løsner blandt andet spændinger ved kæber, pande og kraniebrud.

 

Når hovedbunden masseres stimuleres blodcirkulationen, hvilket gør, at den øgede blodgennemstrømning sender ilt og næringsstoffer ud til hårfolliklerne og styrker dermed din hårvækst.

 

Om fodmassagen

Fodmassagen er en skøn massage af fødder og lægge, der efterfølgende smøres ind i en god fed creme, hvis dette ønskes.

En fodmassage øger velvære i hele kroppen. Den sætter gang i blodcirkulationen og afspænder muskler og sener. Massagen virker tillige afslappende og afstressende på krop og sjæl.

 

Professionel behandling

Det er hos Lene Vinther - holistisk energiarbejder i Otterup, at du kan blive forkælet med en af de skønne behandlinger, som vil få dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag og bare nyde nuet.

 

Lene er RAB-godkendt zoneterapeut og holistisk behandler, så du er sikret en professionel og helhedsorienteret behandling.


Du kan læse meget mere på hjemmesiden.


Naturligvis tages alle de nødvendige forholdsregler for at undgå smitte. Lene bærer maske ved ansigtsmassage. Der er sprit ved døren, og briksen, døre mm. sprittes af mellem hver klient. Alle håndklæder og lagner skiftes mellem hver klient, og alt vaskes på 95 grader.

 

God fornøjelse!

Fodmassage eller ansigts- og hovedbundsmassage

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail