Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gastronomisk kroophold

Få et kroophold med en 6-retters gastronomisk middag inkluderet på Hotel Røde-Kro i Sønderjylland. Pris for 2

Jysk gastronomi og skønhed

Vil I have et ophold, hvor maden er i højsædet og en gastronomisk oplevelse af de store men uden, at det bliver nødvendigt at tømme pengepungen? Så er Hotel Røde-Kro svaret!

 

Hotel Røde-Kro ligger pudsigt nok i Rødekro, med den ene side af hotellet ud til Hærvejen – den berømte, gamle færdselsåre ned gennem Jylland, der i dag fungerer som en dansk udgave af Caminoen. Hvert år lægger ruten underlag til massevis af vandreglade mennesker, der undervejs kan opleve storslået natur og store nedslag i den jyske historie.

 

Dette ophold er for jer, der gerne vil have mad i særklasse og opleve skønheden i en lidt overset del af Danmark, der har en masse at byde på. Se her, hvad I får og læs mere om hotellet og omgivelserne nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 6 gastronomiske retter i 3 serveringer efter køkkenchefens valg
  • Fri kaffe og te under opholdet, kan nydes i fællesområdet og på værelset
  • Morgenbuffet

 

Hotel Røde-Kro

Det er let at finde frem til Hotel Røde-Kro, der er beliggende midt i Rødekro og kun få kilometer fra E45. Selvom hotellet kan dateres tilbage til 1649, så er det et fuldt ud moderne hotel, I ankommer til.

 

Det venlige personale står klar til at tage imod jer, og sørge for at I bliver godt indlogeret på et af hotellets 26 værelser – og skulle I være blevet trætte efter køreturen? Ja, så kan I glæde jer over, at der er fri kaffe (og te) under hele jeres ophold på hotellet.

 

Jeres værelse er lyst og rummeligt og naturligvis udstyret med en behagelig seng, et lille skrivebord med stol, tv og eget badeværelse, så I har alle de bekvemmeligheder, der skal til for at skabe nogle hyggelige rammer under jeres ophold. Før middagen kan I samle appetit ved at gå en tur i den lille stationsby.

 

Maden på Hotel Røde-Kro har høstet masser af roser. I kan se frem til hele 6-retters gastronomisk velsmag, der som perler på en snor vil blive serveret for jer. I skal blot læne jer tilbage, mens de kreative kræfter i køkkenet tager jer og jeres smagsløg med på en gastronomisk rundtur. Det samme køkken, der også sørger for at I får den bedste start på dagen, når I næste morgen står op til hotellets indbydende morgenbuffet.

 

Som en ekstra bonus er I kun en halv time væk fra grænsen, så der er rig mulighed for at få tanken op af alt det gode. 

 

Anmeldelse:

Se, hvad denne yderst tilfredse gæst skrev på Tripadvisor:

 

Har nu besøgt Hotel Røde Kro 3 gange indenfor et år. Grunden hertil er den gode mad og det søde og venlige personale. Maden er simpelthen fantastisk til den pris, jeg har ofte spist steder, hvor man har skulle betale langt mere for samme gode kvalitet.

Dette set i lyset af det meget kompetente personale i restauranten gør, at vi varmt kan anbefale dette sted, både som familie, men også som en hyggelig lang weekend bare for 2.

Anmeldt december 2020.

 

Omegnen

Fra Rødekro er der kun ganske få kilometer til Aabenraa og området omkring Aabenraa Fjord, der giver mulighed for både en gåtur langs vandet og en smule byliv. Undervejs kan I køre forbi Rødekro-senderen, der rager 320 meter op i luften – hvilket er et ganske imponerende syn.

 

Nord for Rødekro kan I bese resterne af Sikringsstilling Nord, der blev bygget under første verdenskrig, da området var tysk. Stillingen kom aldrig i brug, og det fåtal af bunkere, der stadig findes ud af de over 900 bunkere stillingen bestod af, fremstår i dag yderst velbevarede. Nord for Rødekro kan I også opleve små historiske perler som Damgaard Mølle og Immervad Bro.

 

Der findes også mange spor fra tiden som tysk område, som er spændende at dykke ned i.

 

Og skal I mod nord, når opholdet er endt, så kan vi ikke anbefale nok, at slå et smut forbi Christiansfeld, hvor I kan gå på opdagelse i den historiske bymidte – og ikke mindst, sætte tænderne i byens berømte honningkager.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. september 2022, dog ikke den 20. december 2021 til den 6. januar 2022. Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Bemærk: Der opkræves højsæsonstillæg og ved ophold henover fredage og lørdage opkræves der weekendtillæg - se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Hotel Røde-Kro:

 

Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat

Højsæsonstillæg i perioden 15.06.2022-15.08.2022: 100 kr. pr. nat

Opgradering til juniorsuite: 195 kr. pr. nat

Opgradering til suite: 395 kr. pr. nat

Ekstra overnatning inkl. morgenmad for 2 personer: 698 kr. pr. nat

 

Suiterne er beliggende på 1. sal, og der er ikke adgang med elevator.

 

Specielle hensyn skal meddeles ved bestilling. Gøres dette ikke hæfter gæsten for eventuelle merudgifter ved ændring af menu.

 

Medbringelse af husdyr er ikke tilladt.

 

Reservation skal ske til Hotel Røde-Kro på mail til reception@roede-kro.dk - oplys ønsket ankomstdato, koden fra værdibeviset, navn og telefonnummer.

 

Ved spørgsmål kan receptionen kontaktes på tlf.: 74 66 22 49 mellem kl. 10.00 og 17.00.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Røde-Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Gastronomisk kroophold

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail