Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vestjysk hygge for 2

Ophold for 2 på Ulfborg Gæstgivergaard inkl. 2 overnatninger, morgenmad og 2-retters kromenu begge aftener

Vestjyllands knudepunkt

Tæt på både Vesterhavet og Nissum Fjord og tæt på både skov, hede og klitlandskab, der finder I Ulfborg i det vestlige Jylland.

 

Landsbyen har været et knudepunkt for området siden jernbanen kom til i 1875 - og ikke lang tid efter blev Ulfborg Gæstgivergaard opført.

 

Selvom stedet naturligvis er blevet moderniseret mange gange siden, så er det 150 års historie, der sidder i væggene på gæstgivergården. Dyderne på stedet er også dejlige "gammeldags". Her er der fokus på god service, høflig betjening og god, gammeldags kromad.

 

Det hele samlet i en pakke til en god pris, der giver jer et par dage i det vestjyske med god mad og Vestjyllands betagende natur og Vesterhavets bølger ganske tæt på.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters dansk kromenu efter kokkens valg begge aftener
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Ulfborg Gæstgivergaard

Der er kun lige over 20 kilometer, fra I passerer Holstebros byskilt, til I holder foran Ulfborg Gæstgivergaard. Ved ankomst til Ulfborg Gæstgivergaard bliver I anvist et af gæstgivergårdens 8 små, hyggelige værelser. Værelserne har naturligvis alle eget badeværelse, wi-fi, en behagelig seng og tv.

 

Her kan I pakke ud og finde jer til rette, måske gå en tur i Ulfborg, før I går til bords i restauranten, hvor der venter jer en klassisk 2-retters kromenu med afsæt i det traditionelle danske køkken. Det gør der faktisk på begge opholdets dage, så I skal ikke være bange for at gå sultne i seng. Også morgenmaden er der sørget for, så I kan tanke kræfter til dagens oplevelser.

 

Området omkring Ulfborg

Vil I ud at opleve Vesterhavet, hvad der næsten er et must, når I er på disse kanter, så anbefaler vi, at I kører til Vedersø Klit, et kvarters kørsel fra Ulfborg Gæstgivergaard. Området beskrives som en af de smukkeste strandstrækninger langs den danske vesterhavskyst. Her er der sand, vand, højt til himlen og skum på bølgerne – lige som der skal være ved Vesterhavet.

 

Fra Vedersø Klit kan I køre op ad landtangen, der adskiller Vesterhavet og Nissum Fjord, for til sidst at havne i Thorsminde. Undervejs kan I nyde den omkringliggende natur, hvor I foruden, at have vand til begge sider, også vil kunne se de mange fugle, der holder til i området.

 

Thorsminde er en af de kendte fiskerbyer, der ligger op langs vesterhavskysten. Byen er ikke stor, men har en stor historie præget af fiskeri og skibsfart. I vil kunne se, hvor Nissum fjord og Vesterhavet mødes, I vil kunne se mindesmærker for forliste skibe og I vil opleve en lille havneby, der er helt sin egen.

 

Også de små fiskerlejer ved Nissum Fjord har formået at forblive deres egne. Ved Nr. Fjand, Nørhede Vest og Felsted Kog kan I finde de små havne, hvorfra fritidsfiskerne stikker til søs. Havnene er små tidslommer, hvor tiden synes at have stået stille. Tag en kikkert med, og nyd udsigten over fjorden, mens I går en tur på havnen.

 

Praktisk info

Opholdet kan indløses fra den 1. juni og ankomst kan ske søndag, tirsdag og fredag frem til den 1. marts 2022. Bemærk: Der betales weekendtillæg ved ankomst fredag.

 

Check in kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. 

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte til Ulfborg Gæstgivergaard.

  • Weekendtillæg ved ophold startende fredag: 200 kr. pr. ophold

 

Reservation skal ske til Ulfborg Gæstgivergaard på ulfborggaestgivergaard@gmail.com eller på tlf. 97 49 17 77 i telefontiden fra kl. 11-17. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Ulfborg Gæstgivergaard. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ulfborg Gæstgivergaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ulfborg Gæstgivergaard.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og
kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Ulfborg Gæstgivergaard

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail