Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

En oplevelse for livet

Prøv en helikoptertur med HeliCompany - så er du garanteret en unik oplevelse. Flyv fra København, Aarhus og flere andre større byer

Helt unik oplevelse

At flyve helikopter er en unik oplevelse, der er svær at beskrive - men som du med sikkerhed sent vil glemme!

 

HeliCompany flyver i stort set hele landet fra bl.a. København, Aarhus, Odense, Middelfart, Roskilde, Fredensborg, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Aalborg og Randers.

 

Du får: 

  • Helikoptertur 

 

Vælg mellem:

  • Helikoptertur på ca. 25 km - 8-10 min.
    Normalpris 1000 kr. DEALpris 499 kr.

 

  • Helikoptertur på ca. 55 km - 18-20 min.
    Normalpris 1800 kr. DEALpris 899 kr.  

 

Det praktiske 

Der flyves fra København, Aarhus og flere andre større byer. Flyvekalenderen opdateres løbende med nye byer og datoer. Se mere på www.helicompany.dk.

 

Hvis du ønsker at flyve ind over København centrum, skal du købe varianten med 18-20 minutter. 

 

Fra medio maj flyves der også over Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals med udgangspunkt fra Sindal lufthavn - køb varianten med 18-20 minutter.

 

I påsken samt uge 26-32 laves der sommerflyvninger fra 6 byer i det danske sommerland. Der flyves på sydsjælland/Falster/Lolland og Bogø.

 

Køber du til 1 person, må vægten på denne person max være 100 kg. Køber du til 3 personer, må den samlede vægt max udgøre 250 kg.

 

Flyvninger afvikles altid med med 3 personer på hver tur. Ankommer I 2 sammen, kan det ikke garanteres, at I kan flyve på samme tur, da I hver især kan blive sat i helikopter med 2 andre passagerer. Der stræbes naturligvis efter at opfylde jeres ønsker.

 

Turen er afhængig af vejr og teknik, så der kan mod forventning forekomme aflysninger. Du skal i så fald selv booke en ny tur.

 

Det er vigtigt, at du på flyvedagen tjekker www.helicompany.dk for evt. aflysning, da aflysninger typisk først opstår samme morgen som flyvningen skal afvikles.

 

Læs og se mere om HeliCompany på Facebook

 

Rigtig god fornøjelse!

Helikoptertur

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail