Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kroophold i grænselandet

Frøslev Kro står klar med et ophold for 2 med 3-retters kromiddag, vin, velkomstkaffe med kage, morgenbuffet m.m.

I hjertet af grænselandet

Det er ingen overdrivelse at sige, at I med et ophold på Frøslev Kro kommer til at befinde jer i hjertet af grænselandet. Der er nemlig kun halvanden kilometer fra kroens fordør til nærmeste grænseovergang.

 

Der har været drevet kro i den gule bygning siden 1749. Når I træder ind på kroen, kan I da også snildt fornemme stedets historie, selvom kroen naturligvis er blevet moderniseret igennem årene.

 

Glæd jer til et klassisk kroophold med alt godt til maven i fokus. Der venter kaffe og kage ved ankomst, der bliver serveret en 3-retters kromiddag for jer om aftenen og I kommer til at nyde kroens store morgenbuffet, før I drager afsted igen.

 

Se her, hvad I får og læs mere om kroen og omegnen nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Velkomstkaffe og kage - serveres kl. 15-16
  • 3-retters kromiddag
  • Vin til maden
  • Skøn morgenbuffet

 

Vil I have mere? Ønsker I at forlænge jeres ophold, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden.

 

Frøslev Kro

Rundt om Frøslev kro er der højt til loftet, hvilket I ved selvsyn kan se fra jeres værelse, hvorfra der er udsigt til marker og træer. Indenfor har I naturligvis de faciliteter på værelset, der skal til, for at I får et godt ophold.

 

I kan roligt glæde jer til kroens mad, som I indtager i kroens Restaurant Karsten Thomsen, der er opkaldt efter digteren af samme navn. Han var krovært på Frøslev Kro fra 1859 og i årene frem.

Der venter jer bl.a. en 3-retters kromiddag, hvor vin til maden er inkluderet i prisen, ligesom der også bliver serveret en stor morgenbuffet på afrejsedagen.

 

På Frøslev Kro kan I være sikre på at møde et venligt og imødekommende personale, der vil gøre deres bedste for, at I får det bedst mulige ophold.

 

Frøslev og omegn

Der er masser af muligheder for oplevelser i området omkring Frøslev Kro.

 

Lad os bare remse nogle af dem op: Gråsten Slot, Schackenborg Slot og Højer Sluse hører alle til blandt egnens mange oplevelsesmuligheder.

 

Skal det være mere aktivt, så er Danfoss Universe eller en gåur på Gendarmstien værd at se nærmere på.

 

Vil I hellere have lidt af områdets historie ind under huden, så er både Frøslevlejren og Historiecenter Dybbøl Banke i allerhøjeste grad et besøg værd.

 

I er også uhyggeligt tæt på både de fristende grænsebutikker og Flensborg by.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til og med d. 31. august 2022. Check in kan på ankomstdagen ske fra kl. 15, og check ud på afrejsedagen skal senest ske kl. 10.
Bemærk: Der betales weekend- og højsæsonstillæg - se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og betales direkte til Hotel Frøslev Kro.

 

Tillæg ved ophold fredag 150 kr. pr. værelse pr. nat
Tillæg ved ophold lørdag 250 kr. pr. værelse pr. nat
Højsæsontillæg - juni, juli og august 200 kr. pr værelse pr. nat
Ekstra opredning Forhør dig hos hotellet. Max 2 opredninger

 

Reservation skal ske til Hotel Frøslev Kro på info@froslev-kro.dk eller tlf.: 74 67 32 04. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode, samt dato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis, ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Frøslev Kro. Rabatten er baseret på hotellets normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Frøslev Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet på tlf.: 74 67 32 04.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

◆◆◆ 

Tilbud på kroophold

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail