Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sejlerburger og dessert

TAKEAWAY: Den populære sejlerburger fra Restaurant Sejlklubben i Randers er tilbage på Deal.dk - og denne gang med en syndig chokoladedessert!

Gedigen madglæde 

Der er ikke noget bedre end at gabe over en velbygget burger, som med mættende velsmag glæder både gane og mave. Den tilfredsstillende smagsoplevelse bliver kun endnu bedre, når den kommer fra Restaurant Sejlklubben - og med denne deal kan du hente Restaurant Sejlklubbens suveræne sejlerburger med hjem, så du kan nyde den formidable velsmag i hjemlige rammer. Som et ekstra prik over i'et kan du afslutte måltidet med en lækker chokolademousse.

 

Du får:

  • Sejlerburger
    Med bøf, barbecuesauce, cheddar, bacon, hjemmesyltede løg, agurkesalat
    Hertil serveres grove fritter og sriracha mayo
  • Chokolademousse

 

Værdibeviset gælder for 1 person, og du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan nyde burgeren i godt selskab.

 

En lokal perle

Sejlklubben er den eneste restaurant beliggende ned til vandet i Randers - helt nede ved den lille, stemningsfulde lystbådehavn. Sejlklubben tilbyder altid vedkommende og venlig betjening i de hyggelige lokaler med maritim indretning. Råvarerne er friske og leveret fra lokale leverandører.

 

Velbekomme!

Sejlerburger i Randers

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail