Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

LET IT ROCK i Aalborg

Ta' med til et brag af en teaterkoncert, når MusicalDanmark inviterer til 50-års jubilæumskoncert for The Beatles på Skråen i Aalborg den 12. oktober 2021

LET IT ROCK – En hyldest til The Beatles

MusicalDanmark høstede sidste år stor succes med LET IT ROCK – En hyldest til The Beatles. I efteråret 2021 får hyldestkoncerten re-premiere med en opstrammet og mere tempofyldt og forrygende version.

 

Du får:

  • Koncertbillet til LET IT ROCK på Skråen i Nordkraft tirsdag den 12. oktober 2021 kl. 19.30

 

Oplev de største

Baggrunden for LET IT ROCK er The Beatles’ sidste og mest rockede album, Let It Be, som blev udgivet i 1970. Kun 14 dage før Let It Be kom på gaden, blev The Beatles opløst som gruppe. 

 

LET IT ROCK er en forrygende hyldest med uimodståelige evergreens og klassiske Beatles-hits fra den periode, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning og blev til fire storslåede solokunstnere.

 

Oplev de største rocknumre fra både Beatles-tiden og højdepunkter fra de fire Beatlers solokarrierer, bl.a. Get Back, Hey Jude, Back In The USSR, Live And Let Die, Come Together, My Sweet Lord, Here Comes The Sun, Give Peace A Chance og Let It Be.

 

I kan allerede nu begynde at glæde jer til re-premieren på LET IT ROCK. En aften, hvor guitarpedalen trykkes i bund, og der bliver plads til latter, glæde og måske en tåre på kinden, når I tages med på en storslået tur ned ad Memory Lane med en række af de bedste sangere og musikere på scenen - bl.a. Morten Bytofte, Jonas Fjelsted, Lucas Hoang, Niels Rahbech m.fl.

 

Det praktiske

Værdibeviset gælder til koncerten på Skråen i Nordkraft, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg, tirsdag den 12. oktober 2021 kl. 19.30.

 

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på Skråen fra kl. 18.30-19.30. Sørg derfor for at komme i god tid og have dit værdibevis printet ud eller synligt på din mobil.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Deal.dk er formidler af dette tilbud, så alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til MusicalDanmark på firserne@live.dk.

 

Rigtig god fornøjelse!

LET IT ROCK - En hyldest til Beatles

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail