Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gram Slotskro venter

Forkæl jer selv med et ophold på Gram Slotskro, der står klar med en 3-retters menu, morgenbuffet og en overnatning

Fred og idyl ved slottet

Skal det bare være jer to på et getaway med naturskøn atmosfære med god mad, god tid og godt selskab?

 

Så se engang, hvad vi har i denne deal, hvor I kan få pulsen helt ned og begejstringen for den sønderjyske landidyl helt op, når Gram Slotskro byder indenfor til et ophold i omgivelser med højt til himlen og historien som nabo.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse i enten fløjen eller hovedbygningen
  • 3-retters middag baseret på årstidens friske råvarer
  • Morgenbuffet

 

God, gammeldags krostemning

Allerede når I kører ind i Gram, der ligger cirka en halv times kørsel fra Haderslev, vil I opleve den idylliske stemning med snoede broer over vandet, historiske huse helt tilbage fra 1700-tallet og ikke mindst den danske natur, når den er allerbedst med sine vidtstrakte marker og tætte skovområder.

 

Gram Slotskro finder I lige ved siden af det smukke Gram Slot, der med sin imponerende, blanke slotssø står som et monument fra en svunden storhedstid.

 

Gram Slotskro er indbegrebet af en klassisk kro. Der er ingen fine fornemmelser, smilene er ligeså ægte som det varme, sønderjyske lune, køkkenet leverer god mad, og stemningen i området er så afslappende, at det ikke kan andet end at smitte af på besøgende.

 

Her får I en nat i et af kroens værelser. Alt efter ledighed kommer I enten til at bo i fløjen eller i hovedbygningen, hvor I bliver indkvarteret på et af hotellets bekvemme værelser. Værelserne er naturligvis udstyret med eget bad, toilet og fri wi-fi.

 

Her kan I få en god nats søvn, når I har oplevet, hvad kroens køkken kan og indtaget den 3-retters menu, der også er inkluderet i opholdet.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage fra den 1. marts til den 31. maj 2021 og igen fra den 1. september til den 20.december 2021.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Gram Slotskro.

 

Weekendtillæg ved ophold i fløjen fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Weekendtillæg ved ophold i hovedbygningen fredag og lørdag: 450 kr. pr. værelse pr. nat
Romantisk pakke med bobler og chokolade på værelset ved ankomst: 299 kr. pr. værelse

 

Reservation skal se via mail på post@gramslotskro.dk. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, jeres værdibevis-id og kode.

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tibud, og Gram Slotskro er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Gram Slotskro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til, på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Gram Slotskro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail