Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hotel Præstekilde på Møn

Ophold for 2 på Hotel Præstekilde på Møn. Her kan I glæde jer til 1-2 overnatninger, middag, velkomstdrink og morgenmad

Afslapning og kvalitetstid

Lad jer overvælde af de knejsende hvide skrænter på Møns Klint, Steges historiske charme og den varme og hyggelige atmosfære på Hotel Præstekilde. 

 

I kan glæde jer til ro, forkælelse, smuk natur og god mad. Når I ankommer til stedet, vil I straks kunne mærke den afslappede og uformelle stemning, og efter I har fundet jer godt til rette i de skønne værelser, er det oplagt at udforske den historiske købstad Stege, få en storslået naturoplevelse på Møns Klint eller gå en runde på golfbanen, som ligger lige uden for døren. 

 

I kan se frem til et køkken, som gør en dyd ud af kvalitet og gennemskuelighed i maden. Her får danske klassikere et twist af moderne og dygtige kræfter, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken råvarer eller anretning. Maden serveres med den den formidable udsigt over vandet ved Stege Nor, og om sommeren er der mulighed for at spise udendørs på den hyggelige terrasse.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold 1:

 • 1 eller 2 overnatninger i luksus dobbeltværelse på Hotel Præstekilde
 • Velkomstdrink før middagen
 • 2-retters menu efter kokkens valg om aftenen
 • Morgenmad hver dag
 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Fri parkering

1 overnatning: DEALpris 1299 kr. for 2 personer

2 overnatninger: DEALpris 2199 kr. for 2 personer

 

Ophold 2:

 • 1 overnatning i luksus dobbeltværelse på Hotel Præstekilde
 • Velkomstdrink før middagen
 • Middag med 4 serveringer
 • Vinmenu til middagen
 • Morgenmad
 • Gratis Wi-Fi over hele hotellet
 • Fri parkering

DEALpris 1748 kr. for 2 personer

 

OBS: Ved mere end én overnatning, skiftes der ikke håndklæder, sengelinned eller rengøres.

 

Oplev Møn

Møn byder både på kultur- og naturoplevelser. I kan for eksempel lade jer fascinere af Møns Klint, hvis majestætiske hvide skrænter knejser stolt over det turkisgrønne hav, eller fornemme tidligere tiders storhed i den gamle middelalderby Stege med en tur af "Silderuten", der går forbi byens varetegn Mølleporten, det middelalderlige voldanlæg og Empiregården, som rummer byens museum. 

 

Et besøg i den gamle fiskerby Nyord, der ligger tæt på Møn på en lille ø nord for Stege er bestemt også anbefalelsesværdigt. Øen er nemlig hjemsted for et fantastisk fuglereservat.

 

Vandreruten ’Camønoen’, der strækker sig over 175 km på Møn, Nyord og Bogø, er et populært turistmål, der byder på en perlerække af storslåede udsigter og oplevelser. Turen går forbi hyggelige landsbyer, åbne marklandskaber, langs moser, enge og nogle af områdets bedste badestrande. Gennem skove, forbi gravhøje, herregårde og sågar det smukke og romantiske slot Liselund. Turens højdepunkt er naturligvis Møns Klint, der er en af Danmarks allerstørste naturattraktioner. Området med de kalkhvide klippelignende klinter er anerkendt som UNESCO verdensarv og er et must for naturinteresserede. Geocenter Møns Klint giver yderligere viden om områdets udvikling og betydning, og de tilbyder bl.a. fossiljagt langs klintestranden hele sommeren.

 

Praktisk

Ankomst kan ske mandag-lørdag til og med den 30. september 2021. Check ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.


Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Hotel Præstekilde:

 

Højsæsonstillæg ved ophold i juli og august: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til Panorama dobbeltværelse med terrasse og cafébord samt udsigt over golfbanen og Stege Nor: 300 kr. pr.
værelse pr. nat
Opgradering til værelse med badekar: 300 kr. pr. værelse pr. nat
Cykelleje: 50 kr. pr. dag
Vinmenu til 2-retters menu: 199 kr. pr. person


Reservation: Send en mail med forespørgsel om ledighed til info@praestekilde.dk. Vedhæft venligst også dit værdibevis i mailen. Oplys dit navn samt telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Præstekilde. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Præstekilde er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Møn

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail