Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kroophold ved Christiansfeld

Tyrstrup Kro er tilbage! Glæd jer til et ophold i udkanten af den sønderjyske honningkageby Christiansfeld, der blandt andet inkluderer en gourmetmiddag

Tyrstrup Kro er tilbage!

Vi er glade for endnu engang at kunne byde indenfor på Tyrstrup Kro.

 

Tyrstrup Kro er beliggende lige uden for Christiansfeld, der for et par år siden blev endnu mere "verdensberømt" i Danmark, da byen kom på UNESCOs verdensarvsliste.

 

I forvejen kender de fleste byen for dens honningkager og for dens unikke bymidte - og faktisk menes det, at Christiansfeld er den smukkest bevarede brødremenighedsby i Europa.

 

Tyrstrup Kro ligger i naturrige omgivelser uden for byen med udsigt til både mark og skov. Her kan I vælge mellem 1 eller 2 overnatninger, der begge inkluderer en 3-retters menu fra kroens fantastiske køkken.

 

Vælg mellem disse ophold (pris pr. person):

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
  • 3-retters gourmetmiddag
  • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
  • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 1.250 kr. DEALpris 748 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
  • 3-retters gourmetmiddag på ankomstdagen
  • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
  • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 2.150 kr. DEALpris 1.198 kr.

 

Du vælger det ønskede ophold, når du har trykket på 'KØB NU'-knappen.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene skal du kun købe ét værdibevis men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Velkommen til Tyrstrup Kro

Det er let at finde frem til kroen, der ligger tæt på Christiansfeld og tæt på Sønderjyske Motorvej. Her bliver I indkvarteret på ét af kroens 27 værelser, der alle emmer af land-adelig stil. Jeres værelse er naturligvis udstyret med alle tænkelige fornødenheder, såsom wi-fi, tv og eget badeværelse.

 

Som beskrevet oven for, er det oplagt med et besøg i Christiansfeld. Med kroens placering er det også let at komme til eksempelvis Flensborg, Kolding eller Haderslev. I vælger naturligvis helt selv, hvordan I vil nyde tiden på dette ophold.

 

Tyrstrup Kro er for dem, der vil have en god oplevelse med lækker mad på en kro, der ikke bare er kro af navn, men som også lever op til alle de idylliske forestillinger, der følger med kro-stemplet.

 

Praktisk info 

Ankomst er mulig på alle åbningsdage frem til den 1. februar 2022. Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Hotellet holder julelukket fra den 18. december 2021 til og med den 6. januar 2022.

Tillæg
Bestilles ved reservation og betales direkte til Tyrstrup Kro:

 

Weekendtillæg ved overnatning fra lørdag - søndag: 200 kr. pr. person
Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat


Reservation skal ske til Tyrstrup Kro via følgende links: 

Oplys værdibevis-ID og kode samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Tyrstrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Tyrstrup Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder

 

Se vore øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Tyrstrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail