Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Vesterhavet ved Thy

Glæd jer til et ophold på Hotel Hanstholm, hvor der bl.a. venter jer 2 overnatninger og 3-retters menuer ikke langt fra Vesterhavet

Træk stikket

Med dette ophold kan I se frem til at trække stikket og fæstne blikket mod Vesterhavet, der ligger ikke langt fra Hotel Hanstholm, hvor denne deal tager jer hen.

 

Hanstholm ligger lige dér, hvor Thy knækker ud mod Vesterhavet - tæt på blandt andet Nationalpark Thy og surferparadiset Klitmøller.

 

Så, hvis I søger et ophold i gode og trygge rammer, hvor I kan komme ud for at opleve naturen og se Vesterhavet med skum på bølgerne, så er Hotel Hanstholm den perfekte destination.

  

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Hanstholm
  • 3-retters menu begge dage efter kokkens valg
  • Morgenbuffet begge dage

 

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Hotel Hanstholm

I finder det 4-stjernede Hotel Hanstholm omkranset af fredet naturskov, der danner et naturligt læhegn for vinden fra Vesterhavet. Havet ligger kun 5 minutters gang fra bakketoppen, hvor hotellet er beliggende, og gåturen derned er derfor en oplagt tur at tage, når solen er ved at gå ned.

 

Her bliver I indlogeret på et af hotellets 76 hotelværelser, der naturligvis alle har eget badeværelse, tv og en behagelig seng. Størstedelen af værelserne er desuden udstyret med egen altan eller terrasse og med mulighed for at lave en kop kaffe.

 

Glæd jer til et ophold, hvor der er sørget for maden både morgen og aften, så I både kan tanke kræfter til dagen og gå mætte og tilfredse i seng.

 

Hotel Hanstholm byder desuden på indendørs swimmingpool og en wellnessafdeling, hvor I kan forkæle jer selv.

 

Hanstholm og omegn

Når det kommer til naturoplevelser i Danmark, så er Vesterhavet nok den største og mest omfattende. Sådan er det også i området ved Hanstholm. 

 

Ikke bare er der vandet at betragte, men tæt på Hanstholm finder I også surferparadiset Klitmøller, Lodbjerg Fyr og Hanstholm Fyr, der alle er et besøg værd.

 

Syd for Hanstholm ligger Nationalpark Thy, der blandt andet omfatter Hanstholm Vildtreservat, der rummer et imponerende dyreliv. Her finder I søer, lyngklædte klitter og et imponerende landskab, der strækker sig så langt, som øjet rækker.

 

I Hanstholm må I ikke snyde jer selv for en gåtur langs havnen, der er Danmarks største konsumfiskerihavn. Ligeledes er Bunkermuseum Hanstholm også et must, der på overvældende vis viser, hvor store og omfattende de tyske bunkere kunne være.

 

I kan roligt glæde jer til et par gode dage i fantastiske omgivelser, både på hotellet og i området omkring Hanstholm.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage fra den 1. marts frem til den 1. december 2021. Check ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. 

 

Tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Hotel Hanstholm.

 

Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation skal ske til Hotel Hanstholm på hotel@hotelhanstholm.dk. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Hanstholm. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Hanstholm er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Hanstholm

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail