Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Velvære og gastronomi i Thy

Ophold på Hotel Thinggard i Thy. Oplev stedets fantastiske køkken, Sydthy Kurbad, Nationalpark Thy og meget mere

Hvor livet er godt!

Livet er godt i Hurup, Thy, hvor Hotel Thinggaard ligger.

 

Ikke bare fordi omgivelserne er billedskønne, og I befinder jer kun 10 minutters kørsel fra Nationalpark Thy. Og ikke kun fordi der på Hotel Thinggaard bl.a. venter jer en 4-retters gastronomisk middag og entré til Sydthy Krubad.

 

Men fordi I med dette ophold ankommer til et hotel, hvor der er tjek på detaljerne, hvor der bliver lagt kærlighed og omsorg i jeres ankomst, jeres ophold, jeres mad og jeres velbefindende.

 

Lyder det godt? Det er det også! Se her, hvad I får - og læs mere om stedet og omgivelserne nedenfor.

 

Opholdet inkluderer pr. person:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse

  • Søde bobler, 1 flaske Moscati d'Asti på værelset ved ankomst - 1 flaske pr. værelse

  • Kokkens hjemmelavede sødt på værelset ved ankomst

  • Gratis kaffe, varm chokolade og te på værelset

  • 1 entré til Sydthy Kurbad

  • Gratis frugt og isvand i kurbadet

  • Gratis lån af håndklæder i kurbadet

  • 4-retters gastronomisk menu med indslag af lokale råvarer efter køkkenchefens valg

  • Morgenbuffet

  • Gratis Wi-Fi

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Glad, mæt og tilfreds

Der er meget, der gør det værd at tage turen til Hotel Thinggaard.

 

En af de vigtigste er hotellets køkken, der står klar til at servere en 4-retters gastronomisk menu til spisetid. Maden er ikke bare mad, for Hotel Thinggaard arbejder aktivt for at bruge lokale råvarer i deres mad og på at være en aktiv del af den Regionale madkultur i Thy og på Mors - og det kan smages.

 

Køkkenet møder I flere gange under jeres ophold. Det er nemlig også køkkenet, der sørger for, at I får en overdådig morgenbuffet. Køkkenet sørger også for, at der er lidt hjemmelavet sødt til jer, når I træder ind på jeres værelse. Ligesom, der også venter jer en flaske bobler.

 

I skal bo på et af hotellets store, lyse standard værelser, der foruden en god seng og eget badeværelse, bl.a. byder på faciliteter til at lave kaffe/te/kako, Wi-Fi og fladskærms-tv.

 

Med i opholdet er der også inkluderet en dagsbillet til Sydthy Kurbad, hvor I kan nyde 700 kvadratmeter med spa og wellness. Her får I blandt andet adgang til hele 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, infrarød sauna samt stort afslappende spa med stjernehimmel.

 

Thy, tårnet og trolden

Hurup ligger midt i alt det, der gør Thy til en stor oplevelse, og kun tre kvarters kørsel nord for Holstebro.

 

Her er I er kun 10 minutters kørsel fra Nationalpark Thy, der løber fra sydspidsen af Agger Tange og langs vesterhavskysten op til Hanstholm. Og I er tæt på Limfjorden, der også byder på unik natur og gode muligheder for gåture i fantastiske omgivelser.

 

I kan se omgivelserne lidt ovenfra fra udsigtstårnet i Askov Plantage, der ligger 5 minutters kørsel fra hotellet. Udsigtstårnet er placeret på det højeste punkt i Thy og giver en bjergtagende udsigt over landskabet. I Askov Plantage kan I også gå på troldejagt, for her finder I også Ask fra Ashøj, der er en af de berømte trolde bygget af kunstneren Thomas Dambo, bl.a. kendt fra TV2-programmet ”Vores Genbrugshjem”.

 

Vil I have et ophold, hvor maden, komforten og omgivelserne er af høj klasse, men pulsen kommer langt ned. Så er Hotel Thinggaard det helt rigtige valg.

 

Fremragende anmeldelser

Hotel Thinggaard får fremragende anmeldelser på Tripadvisor. Faktisk er anmeldelserne af hotellet så gode, at stedet får en imponerende gennemsnitskarakter på 4,5 ud af 5.

 

Tag for eksempelvis et kig på denne begejstrede anmeldelse.

 

"Hotel Thinggaard laver det lækreste mad du nogensinde har smagt. Hånden på hjertet! Vi kommer der igen og igen og igen. Vi vil altid vælge Hotel Thinggard.

Lækkert hotel. Høfligt og professionelt personale. DET BEDSTE GOURMET MAD! Lækkert kurbad og smuk nationalpark lige ved siden af.

De fik 10 stjerner hvis jeg kunne."

Anmeldt marts 2020.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske fra 1. marts og alle åbningsdage frem til d. 30 januar 2022. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal senest ske kl. 11 på afrejsedagen.

 

OBS: Hotellet holder lukket på søndage i marts, april, oktober, november, december 2021 samt januar 2022.

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Hotel Thinggaard:

 

Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 300 kr. pr. person pr. nat

Tillæg alle dage i uge 13 og 42 samt perioden 01.07.21-19.09.21: 300 kr. pr. person pr. nat

Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Thinggaard på info@hotelthinggaard.dk eller tlf. 97 95 12 00. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Thinggaard. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Thinggaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Thinggaard

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail