Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

3 timers hjælp

Få 3 timers hjælp til lige præcis dine hængepartier fra de dygtige fagfolk hos Nordjysk Multiservice

Hjælpen er nær!

Bor du i Nordjylland, er der godt nyt med denne deal. Her kan du nemlig få styr på hængepartierne med 3 timers hjælp fra Nordjysk Multiservice.

 

Uanset om det er haven, der trænger til en kærlig hånd, om det er køkkenet, der trænger til et nyt lag maling, eller om du har brug for hjælp til et byggeprojekt, så står en af de dygtige fagfolk klar til at hjælpe.

 

Du får:

  • 3 timers hjælp fra Nordjysk Multiservice

 

Hjælpen kan blandt andet bruges til:

  • Håndværkeropgaver
  • Havearbejde
  • Maleropgaver

 

Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave dækkes af dealen, er du velkommen til at kontakte Nordjysk Multiservice på tlf. 30 27 09 21.

 

Det praktiske

Når du har købt dit værdibevis, skal du kontakte Nordjysk Multiservice for at booke tid. Dette kan du enten gøre ved at sende en mail til njmulti@outlook.dk eller ved at ringe på tlf. 30 27 09 21 inden for telefontiden, der er alle ugens dage fra 12-19.

 

Så længe du husker at kontakte Nordjysk Multiservice og booke din tid inden værdibevisets udløb den 1. maj 2021, må opgaven, der skal udføres, gerne ligge efter.

 

Dealen kan indløses i hele Nordjylland, og er inklusiv 30 kilometers kørsel fra Dronninglund. Herefter koster det 3,52 kr. pr. km. Et eventuelt kørselstillæg afregnes direkte med Nordjysk Multiservice.

 

OBS: Nordjysk Multiservice leverer værktøj og arbejdskraft, men du skal selv sørge for, at de nødvendige materialer er tilgængelige, og at der er adgang til strøm ved behov.

Multiservice i Nordjylland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail