Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Stærke bogtitler

Vælg mellem 4 stærke bogtitler skrevet af Jo Nesbø, Jan Guillou, Annette Bjergfeldt og Jonas Jonasson - inkl. fragt

4 stærke bogtitler

Lige så forfriskende det er at vove sig ud i vintervejret, lige så fantastisk er det at finde den bedste plads i sofaen med en kop kaffe og en god bog.

 

Vi har i denne deal samlet 4 stærke bogtitler fra 2020, der alle har fået gode anmeldelser med på vejen.

 

Her får du stærke forfatternavne som Jo Nesbø, Jan Guillou, Annette Bjergfeldt og Jonas Jonasson, der er klar til at fastholde din opmærksomhed side efter side efter side...

  

Du får:

  • 1 stk. bog

 

Vælg mellem følgende bøger:

  • Jan Guillou - Enden på historien

"Et flot punktum for Guillous lange slægts- og sekelsaga ... Skæve udfald mod dette og hint er det bedste ved Jan Guillous historiske romaner om opstigning og nedtur for svensk foretagsomhed og, snobberi og fordomme. Tak for turen i rutsjebanen. Hvor enden på historien blev til besk og bedste slutning."

✸✸✸✸✸ Politiken

 

  • Jo Nesbø - Kongeriget

"Jo Nesbø spiller virtuost på adskillige registre i sin nyeste roman ... Helstøbt, ulideligt spændende og konstant fascinerende psykologisk-erotisk spændingshistorie."

✸✸✸✸✸✸ Jyllands-Posten

 

  • Annette Bjergfeldt - Højsangen fra Palermovej

"Hvis du trænger til eventyr, kærlighed og en vejledning i, hvordan du ser verden i et lidt nådigere lys, så læs den boblende, fabulerende og fantastiske ’Højsangen fra Palermovej’ … Fortællingen ruller, bugter og vrider sig, så man skal bruge én hånd til at holde fast i lænestolen og én til at holde fast i bogen."

✸✸✸✸✸✸ SØNDAG

 

  • Jonas Jonasson - Hævnen er sød A/S

"En skøn og humoristisk roman, der på fineste vis blander historiske personer og begivenheder med en tilpas mængde kuleskør fiktion. Jonas Jonasson er tilbage i topform!"

Litteratursiden

 

Du vælger, hvilken bog du vil have, når du har trykket på KØB NU-knappen. Det er selvfølgelig også muligt at købe flere.

4 stærke bogtitler

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail